менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Radeon HD 4890 проблема з монітором

Reply

Різьба Інструменти
Old 31 травня 2009, 11:12
Нові члени групи

Default Radeon HD 4890 проблема з монітором

Ok, тому сьогодні я купив новий Radeon HD4890 відеокарта від Connect3D.
Установка відеокарти пішли дуже добре, і комп'ютер почав нормально. Він увійшов в мою VGA як Windows Vista було починати. Я поставив диск в DVD драйвер і встановити цілий пакет для карти, і хоча оновлення драйверів пізніше. Я поставив 1680x1050 пікселів, щоб перевірити F все було нормально, і я перезавантаження комп'ютера. Як було завантаженні було все добре йде, як пішов до бару завантаженні Windows. Коли це пройшло Потім я очікував побачити в Windows Vista Логін знак, але от де справи йшли погано. Контроль сказала вона втратила зв'язок і, як я чув голос Vista Логін Виходячи з моїх виступали на екрані почорніла. Я чув, комп'ютер все ще працює нормально і денді, але там були просто немає дисплея. Я вирішив, повинно бути водії тому я завантажив на безпечний режим, який працював штрафу і видалити драйвера від пристрою Manager.I потім перезавантаження нормально і все було таким же, як я вперше звернувся з комп'ютера на новий HD 4890. Цього разу я скачав новітні драйвери з офіційного сайту http://game.amd.com/us-en/drivers_ca...common-vista32 та встановили їх без проблеми. Я перезавантаження комп'ютера, і відбувається те ж саме. Навантаження барі нічого не з'являється, але після його як немає ніякого зв'язку з monitor.So я видалив їх і встановлювали їх в останній раз, щоб переконатися, але цього разу я підключити кабель HDMI до телевізора яких 32''і Windows Vista завантаження абсолютно штрафу на ТБ, але не на моніторі. Драйвери встановлені правильно, тільки те, монітор втрачає зв'язок з відео card.Why це?

Моя специфікації:

У мене Asus P5KC Материнська плата з Intel DualCore E8200@2.66GHz.I мати 2 ГБ ОЗУ і мій комп'ютер Windows Vista Service Pack Один 32-бітний.

Мій монітор Asus 22''MW221.
Мій телевізор JVC 32''.

Будь-яка допомога буде прийнята з вдячністю як це досить складно для мене робота на 32 "" ТБ.

Зміна: Моя стара відеокарта була GeForce 8800 GT від XFX.
Old 31 травня 2009, 11:46
Донор групи

Default Radeon HD 4890 проблема з монітором

E: NVM
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.