![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ok, тому сьогодні я купив новий Radeon HD4890 відеокарта від Connect3D. Установка відеокарти пішли дуже добре, і комп'ютер почав нормально. Він увійшов в мою VGA як Windows Vista було починати. Я поставив диск в DVD драйвер і встановити цілий пакет для карти, і хоча оновлення драйверів пізніше. Я поставив 1680x1050 пікселів, щоб перевірити F все було нормально, і я перезавантаження комп'ютера. Як було завантаженні було все добре йде, як пішов до бару завантаженні Windows. Коли це пройшло Потім я очікував побачити в Windows Vista Логін знак, але от де справи йшли погано. Контроль сказала вона втратила зв'язок і, як я чув голос Vista Логін Виходячи з моїх виступали на екрані почорніла. Я чув, комп'ютер все ще працює нормально і денді, але там були просто немає дисплея. Я вирішив, повинно бути водії тому я завантажив на безпечний режим, який працював штрафу і видалити драйвера від пристрою Manager.I потім перезавантаження нормально і все було таким же, як я вперше звернувся з комп'ютера на новий HD 4890. Цього разу я скачав новітні драйвери з офіційного сайту http://game.amd.com/us-en/drivers_ca...common-vista32 та встановили їх без проблеми. Я перезавантаження комп'ютера, і відбувається те ж саме. Навантаження барі нічого не з'являється, але після його як немає ніякого зв'язку з monitor.So я видалив їх і встановлювали їх в останній раз, щоб переконатися, але цього разу я підключити кабель HDMI до телевізора яких 32''і Windows Vista завантаження абсолютно штрафу на ТБ, але не на моніторі. Драйвери встановлені правильно, тільки те, монітор втрачає зв'язок з відео card.Why це? Моя специфікації: У мене Asus P5KC Материнська плата з Intel DualCore E8200@2.66GHz.I мати 2 ГБ ОЗУ і мій комп'ютер Windows Vista Service Pack Один 32-бітний. Мій монітор Asus 22''MW221. Мій телевізор JVC 32''. Будь-яка допомога буде прийнята з вдячністю як це досить складно для мене робота на 32 "" ТБ. Зміна: Моя стара відеокарта була GeForce 8800 GT від XFX. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| E: NVM
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|