![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, συμμορία. Θα πρέπει να πρόλογο αυτό με το γεγονός ότι είμαι μια φοβερή newbie όσον αφορά την πραγματικότητα να θέσει σε πύργο μου και να παίζουν περίπου. Παρακαλώ ... να είναι ήπια. Μόλις αναβαθμιστεί μου βίντεο από την κάρτα Radeon HD 3450 με την X1950. Αλλά όταν προσπαθώ να συνδεθεί με οθόνη μου με DVI, δεν αναγνωρίζουν (η οθόνη λέει "Δεν VGA Cable Attached"). Τότε είδα ότι η X1950 του ερυθρού φωτός πυρκαγιές μέχρι αμέσως μετά την έναρξη του συστήματος, και ότι δεν βγαίνουν. Να μου setup: Κάρτα οθόνης: HIS Radeon X1950 IceQ 3 Turbo CPU: 2,50 Ghz Intel Core2 Quad Q8300 Motherboard: Η Dell συν 0FM586 RAM: 6 συναυλίες Οποιαδήποτε βοήθεια σε όλα τα σημαντικά εκτιμηθεί. Νιώστε ελεύθεροι να καταδέχομαι, εφόσον αυτό με κάνει πιο έξυπνο! :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα μπορούσε να είναι PSU, θα μπορούσε να είναι το καλώδιο δεν είναι εξασφαλισμένα, δεν θα μπορούσε να είναι στην υποδοχή όλα τον τρόπο.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|