![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Labas, gauja. Aš įvadas šį faktą, aš ištarti Naujokas požiūriu iš tikrųjų gauti į savo bokštą ir playing around. Prašau ... būti švelnus.
Aš tik atnaujinti savo vaizdo plokštę iš Radeon HD 3450 su X1950. Tačiau kai bandau prisijungti prie mano monitoriaus per DVI, ji neatpažįsta (monitoriaus sako "Ne VGA cable attached"). Tada aš pamačiau, kad X1950 raudona šviesa gaisrai iš karto po pradinės sistema, ir ji neturi išeiti. Here's my setup: Vaizdo plokštė: HIS Radeon X1950 IceQ 3 Turbo Procesorius: 2,50 GHz "Intel Core2 Quad Q8300 Plokštė: Dell Inc 0FM586 RAM: 6 Gigs Bet ne visiems padėti yra labai vertinama. Feel free to nusižeminti, kol ji priverčia mane protingiau! :) |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Galėtų būti PSU, galėtų būti kabelis neužtikrino, negali būti lizdo visą kelią.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
Mano sistema: 日夏子
|