![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Здрасти на всички,
Просто се присъединиха:) Това са ми в момента система за очила, сега, моля DONT смях LOL старата си, но е изненада, че могат да се справят HL2, Далечния плача, Doom 3, Prey на високо, което ме шокира, както АЗ didnt дори мисля, че ще направя всичко ниските настройки. heres ми спецификациите: Цитат:
Ми само concearn с нас, ако ми Захранване ще обработват една X850 про? Нейната едно 400W захранване, което няма име LOL така да му евтин, но на етикета на страната той казва на 12 тя дава изложени 16Amps. Това е това, което трябва да знаете нали? 16а е достатъчна за x850 про? tks момчета Оценявам вашето мнение. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Бих искал да видя по-малко от 20а от 12V линия за x850pro.
|
|
|
|||
|
|||
|
така му не "няма право?
Im Просто мисля, че когато започна създаването на играта и на картата яде повече сок отколкото приучавам получите достатъчно
|
|
|
|||
|
|||
|
Като допълнителна ампера, което е необходимо е наред. Но като по-малко, отколкото се изисква, може да доведе до картата просто не работи.
|
|||
|
|||
|
Използвах да има x850pro но тя беше PCI изразят версия ... той разбил доста често, докато не донесе нови захранване (Имах 400 вата също) все още си струва да се макар и получавам пиукам 500 вата захранване от Ebay или някъде ....
|