![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všem, právě připojeni:) Ty jsou v současné době mého systému specifikace, nyní prosím dont smát lol své staré, ale kupodivu to zvládne HL2, hony, Doom 3, Prey na vysoké které šokovaly mě jako i didnt dokonce si myslím, že by to málo nastavení. Heres my specifikace: Citace:
moje jediná concearn nás, když je moje napájení se postará jeden pro X850? Jeho jedna 400W napájecí zdroj, který nemá žádné jméno lol tak jo svůj levný, ale na štítku na boku se píše o +12 dává ven 16amper. To je i to, co potřebujete vědět pravdu? 16A je dostatečný pro x850 pro? TKS kluci i za vaši zpětnou vazbu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chtěl bych vidět alespoň 20a na 12V řádek pro x850pro.
|
| |||
| |||
| takže ne ne ne? im jen si myslel, že i při spuštění hry a karty jí více šťávy, než je zvyklý dost |
|
| |||
| |||
| S více zesilovačů, že požadované je v pořádku. Ale s menší než požadovaná může vést k tomu, že karta prostě nefunguje.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Použil jsem mít x850pro, ale byl to PCI Express verzi ... zhroutil se poměrně často, až jsem nový zdroj napájení (i měl 400w také) stále stojí za to dostat ThO a získat levné 500w napájení z eBay nebo někde .... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Ati Radeon 7500 | masterhaseeb | Graphics Cards & Monitory | 1 | 6. prosinec 2008 05:24 |
| Nápověda V Overclocking ATI Radeon 3650 | dudeanator | Graphics Cards & Monitory | 2 | 27. Srpen 2008 11:53 |
| ATI Radeon RX800 náhradní | dmdougie | Graphics Cards & Monitory | 3 | 9. Únor 2008 07:32 |
| Radeon Xpress 1250 pomohou ~ | lufei | Graphics Cards & Monitory | 10 | 18. leden 2008 23:48 |
| Radeon karta | theoldman | Graphics Cards & Monitory | 6 | 11 června 2007 23:24 |
| Thread Nástroje | |
| |