![]() |
|
| |||
| |||
| Hey όλα, μόλις προσχώρησαν:) αυτά είναι επί του παρόντος συστήματος specs μου, τώρα παρακαλώ dont lol γελούν τα παλιά, αλλά προκαλεί έκπληξη ότι μπορεί να χειριστεί HL2, Far cry, Doom 3, Prey σε υψηλά που συγκλόνισε μου ως I didn't ακόμη και πιστεύω ότι θα κάνουμε χαμηλές ρυθμίσεις. heres μου specs: Απόσπασμα:
μου μόνο αν μου concearn μας Τροφοδοτικό θα χειριστεί μία X850 pro; Είναι ένα τροφοδοτικό 400W που δεν έχει όνομα lol ναι ναι το φθηνό αλλά στην ετικέτα, στην αντίθετη πλευρά που λέει για το 12 δίνει αναφέρονται 16Amps. Αυτά είναι τα όσα πρέπει να ξέρετε έτσι; 16A είναι επαρκή για μια x850 pro; TKS παιδιά εκτιμώ τα σχόλιά σας. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα ήθελα να δω ένα ελάχιστο 20α σχετικά με την 12V γραμμή για x850pro.
|
| |||
| |||
| έτσι ώστε η μη δεν έχουν δικαίωμα; im σκεφτόμουν ότι, όταν θ αρχίσει ένα παιχνίδι και η κάρτα τρώει περισσότερο χυμό από ό, τι συνηθίζει αρκετά |
|
| |||
| |||
| Έχοντας περισσότερα αμπέρ αυτό που απαιτείται είναι μια χαρά. Όμως, έχοντας λιγότερο από ό, τι απαιτείται μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την κάρτα απλά δεν λειτουργεί.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| i που χρησιμοποιούνται για να x850pro αλλά ήταν μια PCI Express έκδοση ... τράκαρε είναι πολύ συχνά μέχρι Έφερα ένα νέο τροφοδοτικό (είχα ένα 400W επίσης) ακόμη και εν τούτοις αξίζει να έχουμε και φτηνή 500W τροφοδοτικό από ebay ή κάπου .... |