![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hey all, Csak belépett:) Ezeket jelenleg a rendszerbe specs, most kérem, ne nevessen lol a régi, de meglepő, hogy tudja kezelni a HL2, Far Cry, Doom 3, Préda, amely sokkolta a magas, mint én didnt még azt hiszem, nem kis beállításokat. Heres My specs: Idézet:
én csak concearn minket, ha a tápegység fogja kezelni az X850 PRO? Ez egy 400W tápegység, amelynek nincs neve lol így persze, hogy olcsó, de a címkén az oldalon azt mondja a 12 adja ki 16Amps. Ez az, amit tudnom kell, hogy van? 16A is elég egy x850 pro? tks srácok i appreciate your feedback. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szeretném, ha legalább 20a a 12v sor egy x850pro.
|
| |||
| |||
| így a nem nem igaz? im csak arra gondoltam, hogy mikor én induló játék, és a kártya eszik több lé, mint szokás get enough |
|
| |||
| |||
| Miután több amper, hogy szükség van jól. De kevesebb, mint a szükséges eredményeként a kártya egyszerűen nem működik.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Régebben egy x850pro de ez volt a PCI Express változat ... lefagyott ez igen gyakran, míg Hoztam egy új tápegység (Volt egy 400W is) még ma is kapok tho és kapok egy olcsó 500W tápegység az eBay, vagy valahova .... |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Ati Radeon 7500 | masterhaseeb | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 6. december 2008 05:24 |
| Súgó Túlhajtási ATI Radeon 3650 | dudeanator | Grafikus kártyák és monitorok | 2 | 27. augusztus 2008 11:53 |
| ATI Radeon RX800 csere | dmdougie | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 9. február 2008 07:32 |
| Radeon Xpress 1250 help ~ | lufei | Grafikus kártyák és monitorok | 10 | 18. január 2008 23:48 |
| Radeon kártya | theoldman | Grafikus kártyák és monitorok | 6 | 11. június 2007 23:24 |
| Téma eszközök | |
| |