![]() |
|
| |||
| |||
| היי לכולם פשוט הצטרפו:) מדובר בשלב מפרט את המערכת, עכשיו בבקשה dont לצחוק LOL הישן שלה מפתיע אבל הוא יכול להתמודד עם HL2, רחוק לבכות, אבדון 3, לטרוף גבוהה אשר המום didn't אותי כמו שאני אפילו חושבת שזה יעשה את הגדרות נמוכות. heres מפרט שלי: ציטוט:
אזור concearn לנו רק אם יהיה לי כוח להתמודד עם אספקה של X850 מקצועית? Its a 400W החשמל, אשר אין לו שם LOL אז כן שלה זול אבל על התווית בצד זה אומר על 12 זה נותן את 16Amps. זה מה שאני צריך לדעת נכון? 16A הוא מספיק עבור x850 מקצועית? tks חבר 'ה, אני מעריך את המשוב שלך. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני רוצה לראות לפחות 20a על קו 12v עבור x850pro.
|
| |||
| |||
| את א לא כל כך לא נכון? IM רק חושב שכאשר אני מתחיל את משחק ואת כרטיס מיץ אוכל יותר ממה שהוא רגיל לקבל מספיק |
|
| |||
| |||
| לאחר יותר amps נדרש כי הוא בסדר. אבל צורך פחות מ נדרש יכול להביא את הכרטיס פשוט לא עובד.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| היה לי א x850pro אבל זה היה הגירסה PCI Express ... זה די קרס לעיתים עד הבאתי חדשה החשמל (היתה לי גם 400w) עדיין שווה להגיע tho ו מקבל את ציוץ 500w החשמל מ eBay או איפשהו .... |