![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey all, tiesiog Prisijungė:) Štai dabar mano sistema specifikacijos, dabar prašom dont laugh lol savo amžiaus, tačiau stebina tai gali tvarkyti HL2, Far Cry, Doom 3, Prey aukštos kurios sukrėtė mane, kaip i didnt dar manote, kad tai padaryti mažai parametrus. Heres my specs: Citata:
Mano tik concearn mus, jei mano Maitinimo bus rankena X850 Pro? Jo 400W Power Supply, kurios neturi pavadinimo lol taip Yeah savo pigaus, bet dėl kelio ženklo jis sako apie 12 tai suteikia iš 16Amps. Tai, ką man reikia žinoti, ar ne? yra 16A pakanka X850 Pro? TKS guys I appreciate your feedback. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Norėčiau pamatyti 20a minimalų apie 12V linija x850pro.
|
| |||
| |||
| todėl jos neturi jokios teisės? im just galvoju, kad kai aš pradėti žaidimą ir kortelės valgo daugiau sulčių negu jis įpratęs gauti pakankamai |
|
| |||
| |||
| Turėdami daugiau amperų, kad reikalinga yra gerai. Bet mažesnį nei reikalaujama, gali sukelti kortele tiesiog neveikia.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| I used to turi x850pro bet jis buvo PCI Express versija ... jis sudužo gana dažnai, kol man atnešė naują maitinimo (turėjau 400w taip pat) vis dar verta gauti Mąstymas ir gauti Pīkstēt 500W maitinimo iš eBay ar kažkur .... |