![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Hey all,
tikko pievienojās:) Tie pašlaik ir manas sistēmas specs, tagad lūdzu dont laugh lol savā vecumā, bet pārsteidzoši tas var rīkoties ar HL2, Far cry, Doom 3, Prey uz augstas kas šokēja mani i didn't pat domāju, ka tas jādara ar zemu iestatījumus. heres my specs: Quote:
mans vienīgais concearn mums, ja mans Barošanas tiks galā X850 pro? Tā 400W elektroenerģijas piegādi, kas nav nosaukuma lol tik yeah tā lēti, bet uzlīme pusē ir teikts par 12 tajā radīs 16Amps. tas ir tas, kas man ir jāzina, ne? ir 16A pietiek ar x850 pro? TKS guys i novērtējam jūsu atsauksmi. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Es gribētu redzēt vismaz 20a uz 12v līnijas x850pro.
|
|
|
|||
|
|||
|
tāpēc tās nav nekādu tiesību?
im tikai domāt, ka kad es uzsāktu spēli un kartes ēd vairāk sulas nekā tas paradis iegūt pietiekami
|
|
|
|||
|
|||
|
Kam ir vairāk pastiprinātāji, kas nepieciešams, ir labi. Bet kam mazāk, nekā to var radīt karti vienkārši nedarbojas.
|
|||
|
|||
|
es mēdzu būt x850pro bet tas bija PCI EXPRESS versija ... it crashed diezgan bieži, kamēr es iesniedza jaunu elektroenerģijas padevi (Man bija 400w arī) tomēr ir vērts iegūt tho un iesaistot cheep 500w barošanas no ebay vai kaut kur ....
|