![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut tuturor, doar alăturat:) Acestea sunt în prezent, sistemul meu specs, acum vă rog, dont râde lol sale vechi, dar surprinzător că poate manipula HL2, Far plânge, Doom 3, pradă pe mare, care ma socat ca i didnt chiar cred că ar face mici setări. heres meu specs: Citat:
singura mea concearn noi, dacă-mi Alimentare vor ocupa un X850 pro? Are un 400W alimentare care nu are nume lol da sale atât de ieftine, dar pe eticheta de pe partea se spune pe 12 care o oferă 16 Amperi. Aceasta este ceea ce am nevoie sa stiu nu-i asa? 16A este suficient pentru o x850 pro? tks baieti am aprecia feedback-ul dumneavoastră. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aş dori să văd un minim de 20a de pe linia de 12V pentru o x850pro.
|
| |||
| |||
| deci, nu, nu o sa nu-i asa? im gândesc doar că atunci când voi începe un joc de carte şi mănâncă mai mult decât sucul de obiceiul get enough |
|
| |||
| |||
| După mai multe amper că necesară este în regulă. Dar, cu mai puţin de necesar poate duce la carte, pur şi simplu nu funcţionează.
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Am folosit pentru a avea un x850pro, dar a fost o versiune PCI Express ... stricat-o destul de des, până când am adus-o nouă sursă de alimentare (am avut un asemenea 400W) încă în valoare de achiziţie Thợ şi obţinerea unei piui 500W alimentare cu energie de la Ebay sau undeva .... |
![]() |
|
| Marcaje |