![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetkým, práve pripojení:) Tie sú v súčasnosti môjho systému špecifikácie, teraz prosím dont smiať lol svoje staré, ale kupodivu to zvládne HL2, hony, Doom 3, Prey na vysokej ktoré šokoval mě jako i didnt dokonca si myslím, že by to málo nastavenia. Heres my špecifikácie: Citácia:
moja jediná concearn nás, keď je moje napájanie sa postará jeden pre x850? Jeho jedna 400W napájací zdroj, ktorý nemá žiadne meno lol tak jo svoj lacný, ale na štítku na boku sa píše o +12 dáva von 16amper. To je aj to, čo potrebujete vedieť pravdu? 16A je dostatočný pre x850 pre? TKS kluci i za vašu spätnú väzbu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chcel by som vidieť aspoň 20a na 12V riadok pre x850pro.
|
| |||
| |||
| takže nie nie nie? im len si myslel, že aj pri spustení hry a karty mu viac šťavy, ako je zvyknutý dost |
|
| |||
| |||
| S viac zesilovačů, že požadované je v poriadku. Ale s menej ako požadovaná môže viesť k tomu, že karta prostě nefunguje.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Použil som mať x850pro, ale bol to PCI Express verziu ... zrútil sa pomerne často, až som nový zdroj napájania (i mal 400w tiež) stále stojí za to dostať Tho a získať lacné 500w napájanie z eBay alebo niekde .... |