![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј свима, само придружио:) То су тренутно мој систем наочаре, сада молим лол донт смијати својим старим иненађујуће али може руковати ХЛ2, Фар завапимо, Доом 3, хватати високе шокирани што мене као ЈА није чак мислим да ће то учинити ниским подешавањима. Хересу моје наочаре: Куоте:
мој једини цонцеарн нас ако моје Напајање ће обрадити један Кс850 про? Његова један 400У напајање које нема имена лол, тако да њен јефтини али на налепницу на страни пише на 12 даје се 16Ампс. То је оно што ја морам знати зар не? 16А је довољна за кс850 про? Ткс момци и ценимо Ваше мишљење. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хтео бих погледати најмање 20а на 12В линија за кс850про.
|
| |||
| |||
| тако да нема ни једне њене право? мисле да им само кад сам покренути игру и картица једе више сока него навика добити довољно |
|
| |||
| |||
| Имају више појачала која је потребна у реду. Али мање него што је потребно може да резултира картица се једноставно не ради.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| |||
| |||
| ЈА навикнут имати кс850про али то је био ПЦИ Експресс верзије ... пала је прилично често док сам извео нову напајање (ја је такође 400у) и даље важи узимајући мада и узимајући пијукање 500у напајање из еБаы или негде .... |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| АТИ Радеон 7500 | мастерхасееб | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 6 децембар 2008 05:24 |
| Помоћ у Оверцлоцкинг АТИ Радеон 3650 | дудеанатор | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 27 аугуст 2008 11:53 |
| АТИ Радеон РКС800 замена | дмдоугие | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 9 фебруар 2008 07:32 |
| Радеон Кспресс 1250 хелп ~ | луфеи | Грапхицс Цардс & Мониторс | 10 | 18 јануар 2008 23:48 |
| Радеон Цард | тхеолдман | Грапхицс Цардс & Мониторс | 6 | 11. јуна 2007 23:24 |
| Тхреад Тоолс | |
| |