![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Всім привіт, щойно приєднався:) В даний час ці мої специфікації системи, тепер, будь ласка, Dont LOL сміятися свою стару, але на диво він може працювати з HL2, Far Cry, Doom 3, Prey на високому яке вразило мене, як я Didn't навіть думаю, що буде робити низьких налаштуваннях. Heres My Specs: Цитата:
мій єдиний concearn з нами, якщо моє харчування буде обробляти X850 Pro? Її 400W харчування, який не має назви, так що так LOL свої дешеві, але на етикетці боку він говорить про 12 він видає 16Amps. Це те, що мені потрібно знати, чи не так? 16A є достатнім для X850 Pro? ТКС хлопців, яких я ціную вашу зворотний зв'язок. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я хотів би бачити якомога менше 20a по 12v лінії для x850pro.
|
| |||
| |||
| тому його не має права? їм просто думала, що коли я почала до гри і карти з'їдає більше соку, ніж це звичай Get Enough |
|
| |||
| |||
| Маючи більш підсилювачами, які вимагають в порядку. Але мати менше, ніж потрібно може призвести до карти просто не працює.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Раніше у мене x850pro але це був PCI Express версії ... він упав досить часто, поки я не приніс новий блок живлення (у мене було також 400w) як і раніше чи варто Тхо і отримувати дешевий блок живлення 500W з Ebay або десь .... |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| ATI Radeon 7500 | masterhaseeb | Графічні карти & Монітори | 1 | 6 грудня 2008 05:24 |
| Допомога при розгоні ATI Radeon 3650 | dudeanator | Графічні карти & Монітори | 2 | 27 серпня 2008 11:53 |
| ATI Radeon RX800 заміна | dmdougie | Графічні карти & Монітори | 3 | 9 лютого 2008 07:32 |
| Radeon Xpress 1250 Допомога ~ | Lufei | Графічні карти & Монітори | 10 | 18 січня 2008 23:48 |
| Radeon карт | theoldman | Графічні карти & Монітори | 6 | 11 червня 2007 23:24 |
| Різьба Інструменти | |
| |