![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ok, mám notebook s VGA výstup pro druhý monitor. Moje otázka je .... mám 2 monitory a chtěl jsem vědět, jestli existuje způsob, jak lze i zkombinovat do jednoho dělení usnesení hákování a pak, že jako použití celou věc jako můj druhý monitor? je to možné díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je možné v nVidia ovládacím panelu, bude předpokládat, podle ATI stejně.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud budete mít pouze 1 video z vašeho notebooku to bude těžší, myslím, že je to ještě možné, protože si myslím, že bych vzpomenout vidět věci, které umožňují připojení 2 monitorů na stejném portu (a mohou být použity jako samostatné monitory)
| |||
| |||
| nemocných zachovat hledali kolem, to byl jen nápad, protože jsem dva monitory, kterým se asi, že jsem chtěl dát k použití |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nevím, co se změnilo, ale toto používá za účelem zařazení samostatné řadiče.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Blue Uvádí | RB211 | Obecné Software Chat | 15 | 31. leden 2008 04:18 |
| Laptop obrazovkách | fireballs169 | Graphics Cards & Monitory | 1 | 30. ledna 2008 05:53 |
| Náhodné otázky | HistoryGirl | Společenství Novinky a chat | 3 | 27. Září 2007 21:50 |
| Dvě obrazovky v jedné? | Emrys88 | Multimedia & Kodeky | 2 | 19. července 2007 09:44 |
| Moje Uvádí RED | m7md77 | Graphics Cards & Monitory | 7 | 23. května 2007 05:07 |
| Thread Nástroje | |
| |