![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Ok, έχω ένα φορητό υπολογιστή με μία VGA έξοδο για δεύτερη οθόνη. Η ερώτησή μου είναι .... Έχω 2 οθόνες και θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει τρόπος να συνδυαστούν σε μία από διάσπαση το ψήφισμα και ότι μέχρι τότε, συνδέοντας το όλο θέμα με τη χρήση της ως δεύτερο παρακολουθεί; ότι είναι δυνατόν ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι δυνατόν σε nVidia πίνακα ελέγχου, θα αναλάβει στο πλαίσιο ATI επίσης.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εάν έχετε μόνο το 1 βίντεο από το laptop θα είναι πιο δύσκολο, πιστεύω ότι είναι ακόμα δυνατό, όπως νομίζω ότι θυμάμαι βλέπουμε πράγματα που επιτρέπουν την σύνδεση των 2 οθόνες στο ίδιο λιμάνι (και να χρησιμοποιηθεί ως ξεχωριστό μόνιτορ)
| |||
| |||
| άρρωστος διατηρεί κοιτάζοντας γύρω, ήταν απλώς μια ιδέα, επειδή έχω δύο οθόνες για περίπου που ήθελα να τεθεί σε χρήση |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν ξέρω αν τα πράγματα έχουν αλλάξει, αλλά αυτό που χρησιμοποιείται για να συμπεριλάβει μια ξεχωριστή ελεγκτή.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μπλε Οθόνη | RB211 | Γενικά Λογισμικό Chat | 15 | 31 Ιαν 2008 04:18 |
| Laptop οθόνες | fireballs169 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 30 Ιαν 2008 05:53 |
| Τυχαία Ερώτηση | HistoryGirl | Κοινότητας Νέα & Chat | 3 | 27η Σεπ 2007 21:50 |
| Δύο οθόνες σε ένα; | Emrys88 | Multimedia & Codecs | 2 | 19 Ιουλ 2007 09:44 |
| My RED Οθόνες | m7md77 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 7 | 23η Μαΐου 2007 05:07 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |