![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok, imam laptop sa VGA izlaz za drugi monitor. Moje pitanje je .... imam 2 monitora i JA ištanje to znati ako postoji način ja mogu spojiti ih u jedan po cijepanje razlučivost, a zatim skopčavanje koji se koristi kao cijela stvar kao moj drugi monitor? je da je moguće hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je moguće u nVidia control panel, će preuzeti pod ATI as well.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako imate samo 1 video out from tvoj laptop će biti teško, mislim da je ipak moguće, kao što sam zapamtiti viđenje stvari koje omogućuju spajanje 2 monitora na isti port (i koriste se kao zasebne monitori)
| |||
| |||
| bolestan držati obličje okolo, to je bio samo ideja jer imam dva monitora polaganje okolo da sam htjela staviti u upotrebu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| JA dont 'znati ako stvari su se promijenile, ali to se uključuju zasebnom kontroleru.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Plava ekrani | RB211 | Općenito Software Chat | 15 | 31 siječanj 2008 04:18 |
| Laptop screens | fireballs169 | Graphics Cards & Monitors | 1 | 30 siječanj 2008 05:53 |
| Random Question | HistoryGirl | Community News & Chat | 3 | 27. Ruj 2007 21:50 |
| Dva u jednom ekranima? | Emrys88 | Multimedija i kodeci | 2 | 19. srpnja 2007 09:44 |
| Moj ekrani RED | m7md77 | Graphics Cards & Monitors | 7 | 23. svibanj 2007 05:07 |
| Thread Tools | |
| |