![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gerai, aš su viena VGA išėjimas į antrą monitorių nešiojamas. Mano klausimas .... Turiu 2 LCD monitoriai, ir aš norėjau sužinoti, jei yra taip, kaip man gali juos sujungti į vieną padalijant rezoliucijos ir tada nedėkite daugiau kaip naudoti, kad visa tai mano antroji stebėti? tai įmanoma ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai galima nVidia Control Panel, prisiimtų pagal ATI taip pat.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei turite tik 1 video iš jūsų nešiojamas bus sunkiau, manau, kad vis dar įmanoma, kaip aš manau, prisiminti rodytis, kad leistų 2 monitoriai prijungti prie tame pačiame uoste (ir turi būti naudojamos kaip atskiri monitoriai)
| |||
| |||
| blogai laikyti dairausi, tai buvo tik idėja, nes turiu du monitoriai d. aplink, kad aš norėjau panaudota |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš nežinau, ar kas pasikeitė, tačiau naudojamas įtraukti atskirą valdiklį.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Blue Screen | RB211 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 15 | 31 sausis 2008 04:18 |
| Laptop ekranus | fireballs169 | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 30 sausis 2008 05:53 |
| Atsitiktinė Klausimas | HistoryGirl | Community News & Chat | 3 | 27 rugsėjis 2007 21:50 |
| Du ekranai vienas? | Emrys88 | Multimedia & Codecs | 2 | 19 liepa 2007 09:44 |
| Mano Ekrano RED | m7md77 | Graphics Cards & Monitoriai | 7 | Gegužė 23, 2007 05:07 |
| Temos įrankiai | |
| |