![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Ok, mam laptopa z VGA, wyjście na drugi monitor. Moje pytanie jest .... mam 2 monitory i chciałem wiedzieć, czy istnieje sposób mogę połączyć je w jedno przez podzielenie rezolucji, a następnie hooking że używając jako całość, co mój drugi monitor? to jest możliwe
dzięki |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jest to możliwe w panelu sterowania nVidia, ATI pod zakładać również.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
My System: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jeśli masz tylko 1 wideo od laptopa będzie trudniej, myślę, że nadal możliwe, jak sądzę, zapamiętać skoro rzeczy, które pozwalają na podłączenie 2 monitorów do tego samego portu (i być używane jako oddzielne monitory)
|
|||
|
|||
|
chorych utrzymywać patrząc wokół, to był tylko pomysł, ponieważ mam dwa monitory r. około że chciałem przerabiane
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nie wiem, czy rzeczy uległy zmianie, ale to wykorzystywane do osobnego kontrolera.