![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok, mám notebook s VGA výstup na druhý monitor. Moja otázka je .... mám 2 monitory a chcel som vedieť, či existuje spôsob, ako možno aj skombinovať do jedného delenia uznesenie Bodné a potom, že ako použitie celú vec ako môj druhý monitor? je to možné vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je možné v nVidia ovládacom paneli, bude predpokladať, podľa ATI rovnako.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak budete mať len 1 video z vášho notebooku to bude ťažšie, myslím, že je to ešte možné, pretože si myslím, že bych vzpomenout vidieť veci, ktoré umožňujú pripojenie 2 monitorov na rovnakom portu (a môžu byť použité ako samostatné monitory)
| |||
| |||
| chorých zachovať hľadali okolo, to bol len nápad, pretože som dva monitory, ktorým sa asi, že som chcel dať na použitie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neviem, čo sa zmenilo, ale toto používa za účelom zaradenia samostatné radiče.