![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Добре, у мене є ноутбук з одним VGA вихід для другого монітора. Моє питання .... У мене 2 монітора, і я хотів би знати, чи є спосіб об'єднати їх в одне, розділивши цю резолюцію і те, що до підключення, використання все це в якості мого друга монітора? є те, що можливо спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це можливо в панелі управління NVidia, візьме на себе під ATI також.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо у вас тільки 1 відео з вашого ноутбука буде все важче, я думаю, що це ще можливо, як мені здається, я пам'ятаю речі, які дозволяють підключати 2 монітора і той же порт (і буде використовуватися в якості окремого монітора)
| |||
| |||
| жорстоке тримати озираючись, це була просто ідея, тому що в мене є два монітори валяються по всьому, що я хотів поставити на використання |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я не знаю, якщо щось змінилося, але це використовується для включення окремого контролера.