![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sistemski Dell Dimenzije 4700 Specifikacije http://www.webmadeeasy.net/ComputerD...nual/specs.htm P4 2,8 RAM 4GB 533MHz Ja sam obličje na differeneces izmedju 9600 9800 GT Geforce kartica. Do sada je kao što ja mogu reći da su oboje dobro, mislio sam pitati id stručnjaka ukoliko je 9800 vrijedi da extra $ 20, tako učiniti MSI i BFG Tech napraviti dobre proizvode. Hvala |
|
| |||
| |||
| Ovisi, ako se igra puno toga idi za 9800, to je veći od 9.600, inače zašto bi oni to učiniti? MSI nisu briljantne, nije čuo puno o BFG ali ako je dobio 9600 u tom sustavu, odnosno 9800, što biste biti dobro bottlenecked ta moć Pentium gladna. Te navika se svira mnoge igre na 2,8 P4, koju bi dobili bolje performanse od toster .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pa 9600GT je stvarno slatka, ja volio da mi kartica, ja nikada učini vidjeti veliku razliku u 9600 i 9800 i 1GB 9800GT je značilo da se loše u korištenju njegovih 1GB memorije, tako da sam pročitao, ali ja osjećam nije problem s mina u to vrijeme imao sam ga za kratko vrijeme.
Trebali bi gledati okolo i vidjeti ako želite još nešto prije kupovanja ili 9600 ili 800, možda probati za 250GTS, otprilike istu cijenu ili vrlo blizu ili HD4770 je među tim karticama previše. ali stvarno sve u roku od oko iste performanse, zaboravljajući o mjerilima, u igri s AA & AF oni će biti isti. My System: Fred
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bilo koja od njih na P4 će biti strašan otpada.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|