![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sistema Dell Matmenys 4.700 Specifikacijos http://www.webmadeeasy.net/ComputerD...nual/specs.htm P4 2,8 RAM 4GB 533MHz Aš ieškau ne nuo 9600 9800 GT Geforce korteles differeneces. Kiek galiu pasakyti, jie abu yra geras, aš maniau ID prašyti ekspertų ar 9.800 verta, kad extra $ 20, taip pat padaryti ir MSI, BFG Tech daryti gerus produktus. Ačiū |
|
| |||
| |||
| Priklauso, jei žaidimo aikštelė tada eikite į 9800, tai didesnis nei 9600, kitaip, kodėl jie daro tai? MSI yra ne blizgus, ne teko girdėti apie BFG, bet jei turite toje sistemoje, arba 9800 9600, norite būti gerai pašalinus tos galios alkanas Pentium. Jūs įpratęs būti daug žaisti žaidimus 2,8 P4 norite gauti geresnių rezultatų iš skrudintuvas .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na 9600GT yra labai saldus, man patiko, kad mes kortelę, aš niekada matyti didžiulis skirtumas 9.600 ir 9.800 ir 1GB 9800GT reiškia būti neblogai pagal savo 1GB atminties, tai aš perskaičiau, bet i didnt mano problema minas metu man teko ją trumpam.
Jums reikia apsižvalgyti ir pamatyti, jei norite dar ką nors prieš pirkdamas arba 9600 arba 800, o gal pabandyti dėl 250GTS, apie tą pačią kainą, arba labai netoli jo arba HD4770 yra daugiau tarp tų, kurie per korteles. bet iš tikrųjų visi apie tas pačias eksploatavimo charakteristikas, pamirštant apie kriterijus, į žaidimą su AA ir AF jie bus vienodi. Mano sistema: Fred
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bet jų P4 tai bus didžiulis atliekų.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|