![]() |
|
| |||
| |||
| Sistēma Dell Izmēri 4.700 Specs http://www.webmadeeasy.net/ComputerD...nual/specs.htm P4 2,8 RAM 4GB 533MHz I am looking at starp 9600 9800 GT Geforce kartēm differeneces. Tik cik es varu pateikt, viņi ir gan labi, es domāju id lūgt ekspertus vai 9.800 nav vērts, ka papildus $ 20, rīkoties arī MSI un BFG Tech darīt labus produktus. Pateicība |
|
| |||
| |||
| Ir atkarīgs, ja spēle daudz tad iet uz 9800, tas ir lielāks par 9600, citādi kāpēc viņi dara to? MSI nav spoža, neesmu dzirdējis daudz par BFG, bet, ja jums 9.600 šajā sistēmā, vai 9800, jūs labi novērsis trūkumus ar šīs varas izsalcis Pentium. Jums paradis var spēlēt daudz spēles par 2,8 P4, jūs vēlaties saņemt labāku sniegumu no tosteris .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu 9600GT ir patiešām jauka, man patika, ka mēs karte, es nekad nebija redzēt lielu atšķirību 9.600 un 9.800, un 1 GB 9800GT ir iecerēts kā slikti, izmantojot savas 1GB atmiņu, tāpēc esmu izlasījis, bet i didn't justies problēmu kalnrūpniecības laikā man bija tas īsu brīdi.
Jums vajadzētu paskatīties un redzēt, ja jums patīk kaut kas cits vēl pirms pirkuma vai nu 9.600 vai 800, varbūt izmēģināt 250GTS, par to pašu cenu vai ļoti tuvu tam, vai HD4770 ir izveidota starp šīm kārtīm, too. bet tiešām visiem aptuveni tādu pašu darbību, aizmirstot par kritēriju, jo spēle ar AA & AF tie tiks paši. Mana sistēma: Fred
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jebkuru no tām P4 ir būs milzīgs atkritumiem.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|