![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| System Dell 4700 Wymiary Specyfikacja http://www.webmadeeasy.net/ComputerD...nual/specs.htm P4 2.8 4GB RAM 533MHz Ja patrząc na differeneces pomiędzy 9600 9800 GT Geforce karty. Ile mogę powiedzieć że są dobre, i thought id zapytać ekspertów, czy warto, że 9800 jest dodatkowe 20 dolarów, również MSI i BFG Tech naprawienia produktów. Dzięki |
|
| |||
| |||
| Zależy, jeśli gra dużo następnie przejdź do 9800, jest wyższa niż 9600, w przeciwnym razie, dlaczego to one jego? MSI nie są błyskotliwe, nie słyszał dużo na BFG ale jeśli got a 9600 w tym systemie, lub 9800, który ma być dobrze bottlenecked przez moc głodny Pentium. You wont be odtwarzanie wielu gier na 2,8 P4, można uzyskać lepsze wyniki z toster .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cóż 9600GT jest bardzo słodki, kochany i że karta, ja nigdy nie widzi ogromną różnicę w 9600 i 9800 oraz 1GB 9800GT ma być zła przy użyciu jego 1GB pamięci, więc mam czytać, ale i didnt odczuwać problem z kopalnie w czasie i gdyby w krótkim czasie.
Należy rozejrzeć i zobaczyć, czy chcesz coś jeszcze przed kupnem albo 9600 lub 800, może spróbuj na 250GTS, o takiej samej cenie lub bardzo blisko niego lub HD4770 jest wśród tych kart too. ale naprawdę się w przybliżeniu o tej samej wydajności, zapominając o wzorce, w grze z AA & AF będą takie same. My System: Fred
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Każdy z nich na P4 będzie ogromny odpadów.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|