![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Sistem
Dell Boyutlar 4700 Özellikler http://www.webmadeeasy.net/ComputerD...nual/specs.htm P4 2,8 RAM 4GB 533MHz Ben 9600 9800 GT GeForce kartları arasındaki differeneces bakarak duyuyorum. Yani kadarıyla her ikisi de iyi anlarım, i uzmanlar eğer 9800 sorabilir kimliği düşündüm bu ekstra 20 $, ayrıca iyi bir üretici MSI ve BFG Teknik yapmak değer. Teşekkürler |
|
|
|||
|
|||
|
Bu, 9600 daha başka neden bunu yapar yüksek's eğer oyun çok sonra 9800 çıkmak, Depends?
MSI, BFG bir çok duydum ama parlak olmayan bir 9600 sistem veya 9800 de var, iyi bir güç aç Pentium tarafından bottlenecked duyarım. Bir 2,8 P4 üzerine, bir ekmek kızartma makinesi ve .. daha iyi performans elde ediyorum birçok oyun olmak alışkanlık |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Peki 9600GT gerçekten hoş, i ve 9600 ve 9800 yılında büyük bir fark gördün mü asla 1GB 9800GT ve 1GB bellek kullanan kötü olmak anlamına da gelmektedir ki kartı, çok okudum, ama sevdim i didnt bir sorun hissediyorum zaman ben at maden kısa süre de vardı.
Etrafına bak ve görmek eğer ya 9600 ya da 800 satın almadan önce, belki de 250GTS hakkında aynı veya çok yakın fiyat deneyin veya HD4770 kadar bu kartları arasında çok başka bir şey gibi. ama gerçekten hepsi aynı performansı çevresinde kriterler hakkında unutmadan, AA ve AF ile oyun içinde de aynı olacaktır. Benim Sistemi: Fred
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Bunlardan bir P4 bir çok atık olacak.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
Benim Sistemi: 日夏子
|