![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте отново Добре Im наистина объркан ![]() Възможна ли е AGP слот същите като PCI - Express слот? Защото ми дънната платка има 2 AGP слота за графични карти, така че можете да използвате NVidia SLI. И 2 PCI-E слотове Въпреки това на последната ми темата на "ATI Gecube 2400 ПРО" Krlll ми даде проста схема на дънната платка ми. Но тя заяви, че AGP слотове (господар и роб) са PCI-E и това, което мислех, че са PCI-E са етикетирани като PCI 1 и 2 Im Търся да купя 2 AGP графични карти, за да отидат в AGP слотове, както е посочено в моя дънната ръководство обаче можете да си купите AGP или PCI-E карти. Може ли някой помогне моля Благодаря за всички отговори! |
|
| ||||||||||||||||
| ||||||||||||||||
| Цитат:
Цитат:
Цитат:
PCI слотове 1 и 2 са двата PCI-E слотове, те са означени като PCI 1,2. Цитат:
Mod моля влезте този пост с друг. Моята система: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL основно, така можете да си купите два часа PCI карти, Терес ще бъде повече от това, но този изходен пункт
| |||
| |||
![]() Точно затова ми слотове графики карти отива във са PCI-E А другите 2 слотовете са PCI-E Аз просто мислех те бяха AGP слотове, защото те приличат на слотове текущата ми графична карта е в дънната платка на моя другите (с клипа на края) и защото AGP щандове за "ускорени графики пристанище", така че си помислих, че е това, графична карта отива в. Но аз разбирам сега! |
|
| |||
| |||
| Xeon защо си тъжна? LOL Вие имате доста добри дънни платки (актуализации на BIOS се нуждае от преразглеждане Четох, но все още). Ето и спецификациите. Подкрепя Quad Core 4 DDR2 Рам слотовете SLI състояние 7,1 Аудио Трябва ли да е добре за overclocking, ако те са актуализирани на BIOS И много други неща. Не забравяйте също, че високите резултати PCI-E карти са по-евтини, отколкото AGP карти. Така че горе главата. Освен ако не направих ли тъжно, в който случай DONT бъде толкова чувствителни. ![]() Промени: Няма Im nabbing it.lol |
|
| |||
| |||
| LOL Im не тъжно Im просто бърка за много неща за компютрите ... този защо влезе този форум. Благодаря все пак! Той е добър DONT дънната платка, но мисля, че ще мислят за overclocking, както и другите ми съсипа дънната правейки това. Aparently аз трябваше да се променя съотношението фен или нещо подобно. Но няма значение му отиде сега LOL Ами благодаря за вашата помощ! Аз вероятно ще са закупили грешния графични карти |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Им малко Объркани | nay27uk | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 11-ти октомври 2009 год. 13:35 |
| Объркани начинаещ! | Caz | Представете Yourself Тук | 6 | 20 Ноември 2008 12:25 |
| Лил малко объркана относно този случай. | Карл | Случаи & Power Доставки | 4 | 28 Юни 2008 04:37 |
| Im наистина объркан | NeedHelpPls | Общи Хардуер Чат | 3 | 27 Jan 2008 21:12 |
| Объркан за RAM | mcfarty | Процесори, дънни платки & RAM | 10 | 10 Авг 2007 06:30 |
| Нишка Инструменти | |
| |