![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj Opět Ok im opravdu zaměnit ![]() AGP slot je to samé jako PCI - Express slot? Vzhledem k tomu, že na mé desce je 2 AGP slotů pro grafické karty tak můžete použít i Nvidia SLI. A 2 sloty PCI-E Nicméně na můj poslední závit je "ATI Gecube 2400 pro" Krlll mi dal jednoduché schéma mé desce. Ale řekl, že AGP slotů (master a slave) byly PCI-E, a co jsem si myslel, jsou PCI-E jsou označeny jako PCI 1 a 2 Im Hledáme ke koupi 2 AGP grafických karet jít do AGP sloty, jak je uvedeno na mé desce manuální však můžete koupit AGP nebo PCI-E karet. Může někdo pomoct prosím Díky za jakoukoli odpověď! |
|
| ||||||||||||||||
| ||||||||||||||||
| Citace:
Citace:
Citace:
V PCI sloty 1 a 2 jsou dva PCI-E sloty jsou právě označený jako PCI 1,2. Citace:
Mod prosím sloučit tento post s ostatními. Můj systém: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| lol tak v podstatě můžete koupit dvě PCI karty, theres bude víc, než že to je, ale jako výchozí bod
| |||
| |||
![]() Právo takže časy moje grafické karty se jde do PCI-E A ostatní jsou také 2 sloty PCI-E Jen jsem myslel, byli AGP slotů protože vypadat časy moje současné grafické karty se na moje další deska (s klip na konci), a protože AGP znamená "akcelerované grafiky přístavu", tak jsem si myslel, že to, co bylo grafickou kartu jde do. Ale chápu, teď! |
|
| |||
| |||
| Xeon proč jsi smutný? Lol Máte dobrý desce (třeba aktualizovat BIOS z recenzi jsem četl, ale přesto). Zde jsou parametry. Podporuje Quad Core 4 sloty DDR2 Ram SLI je schopen 7.1 Audio By měla být dobrá pro přetaktování, pokud se aktualizuje BIOS A spoustu dalších věcí. Pamatujte také, že vysoký výkon PCI-E karty jsou levnější než AGP karty. Takže hlavu vzhůru. Není-li jsem vás smutnou v takovém případě dont být tak citlivý. ![]() Edit: Nevadí Im nabbing it.lol |
|
| |||
| |||
| lol Im nejsou jen smutné im zaměnit na spoustu věcí kolem počítačů, ... to je důvod, proč jsem se i do tohoto fóra. Díky stejně! Je to dobrá deska, ale i dont think bude přemýšlet o přetaktování jako i Zničil mé druhé desce by dělat. Aparently i se měl měnit ventilátor poměr, nebo tak něco. Ale to nevadí jeho pryč lol Takže díky za vaši pomoc! Asi by si koupil špatnou grafickou kartu |