![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας και πάλι Ok im πραγματικά σύγχυση ![]() AGP είναι μια σχισμή την ίδια ως PCI - Express slot; Επειδή για την μητρική πλακέτα μου εκεί είναι 2 AGP slots για κάρτες γραφικών, ώστε να μπορώ να χρησιμοποιήσω Nvidia SLI. Και 2 PCI-E Κουλοχέρηδες Ωστόσο για το τελευταίο μου το νήμα "ATI Gecube 2400 pro" Krlll μου έδωσε ένα απλό διάγραμμα της μητρικής μου. Ωστόσο, είπε ότι η AGP slots (κυριαρχίας) ήταν PCI-E και τι σκέφτηκα είναι PCI-E είναι επισημαίνονται ως PCI 1 και 2 Im αναζητούν να αγοράσουν 2 AGP κάρτες γραφικών για να υπεισέλθω σε AGP slots όπως αναφέρεται σε μητρική πλακέτα μου εγχειρίδιο ωστόσο μπορείτε να αγοράσετε AGP ή PCI-E κάρτες. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος παρακαλώ Ευχαριστώ για τυχόν απαντήσεις! |
|
| ||||||||||||||||
| ||||||||||||||||
| Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Η κατανομή του διαθέσιμου χρόνου PCI 1 και 2 είναι και οι δύο PCI-E slots είναι χαρακτηρισμένη ως PCI μόλις 1,2. Απόσπασμα:
Mod παρακαλώ συγχώνευση αυτή τη θέση με την άλλη. Το σύστημά μου: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| lol βασικά έτσι μπορεί κανείς να αγοράσει δύο PCI κάρτες, Theres θα είναι περισσότερα από ότι σε αυτό, αλλά thats αφετηρία
| |||
| |||
![]() Δικαίωμα τόσο το διαθέσιμο χρόνο μου πηγαίνει σε κάρτες γραφικών είναι PCI-E Και τα άλλα 2 slots είναι PCI-E Απλά νόμιζα ότι ήταν AGP slots επειδή μοιάζουν με το διαθέσιμο χρόνο μου τρέχουσα κάρτα γραφικών μου είναι σε άλλη μητρική (με το κλιπ για το τέλος) και γιατί AGP σημαίνει "Accelerated Graphics Port" Σκέφτηκα ότι ήταν ό, τι κάρτα γραφικών εισέρχεται σε. Αλλά καταλαβαίνω τώρα! |
|
| |||
| |||
| Xeon γιατί είσαι λυπημένος; lol Έχετε μια πολύ καλή μητρική πλακέτα (BIOS χρειάζεται ενημέρωση από την αναθεώρηση, αλλά έχω διαβάσει ακόμα). Εδώ είναι τα specs. Υποστηρίζει Quad Core 4 DDR2 Ram slots SLI ικανή 7,1 Audio Πρέπει να είναι καλή για overclocking και αν έχουν ενημερωθεί το BIOS Και ένα σωρό άλλα πράγματα. Θυμηθείτε επίσης ότι οι υψηλές επιδόσεις κάρτες PCI-E είναι φθηνότερα από τις κάρτες AGP. Έτσι, χαμογελάστε. Αν δεν σας έκανα θλιβερή περίπτωση κατά την οποία dont είναι τόσο ευαίσθητα. ![]() Edit: Nevermind Im nabbing it.lol |
|
| |||
| |||
| lol Im δεν θλιβερή im μόνο σύγχυση σε πολλά πράγματα για τους υπολογιστές ... thats ο λόγος για τον οποίο τέθηκε αυτό το φόρουμ. Ευχαριστώ έτσι κι αλλιώς! Είναι μια καλή μητρική πλακέτα αλλά πιστεύω i dont θα σκεφτώ overclocking όπως μου καταστράφηκε άλλη μητρική πλακέτα με τον τρόπο αυτό. I Aparently έπρεπε να αλλάξει ο ανεμιστήρας λόγος ή κάτι τέτοιο. Αλλά δεν πειράζει την φύγει τώρα lol Λοιπόν ευχαριστώ για τη βοήθειά σας! Μάλλον θα είχε αγοράσει το λάθος κάρτα γραφικών |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Im a bit Confused | nay27uk | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 11 Οκτωβρίου 2009 13:35 |
| Confused newbie! | Caz | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 6 | 20 Νοε 2008 12:25 |
| Lil bit σύγχυση σχετικά με αυτή την υπόθεση. | Carl | Θήκες & Τροφοδοτικά | 4 | 28 Ιουν 2008 04:37 |
| Im πραγματικά σύγχυση | NeedHelpPls | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 27 Ιαν 2008 21:12 |
| Σύγχυση σχετικά με μνήμη RAM | mcfarty | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 10 | 10 Αυγ 2007 06:30 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |