μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Αλήθεια Confused

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 14 Νοεμβρίου, 2007, 12:00
Μέλος Ομάδα

Default Αλήθεια Confused

Γεια σας και πάλι
Ok im πραγματικά σύγχυση

AGP είναι μια σχισμή την ίδια ως PCI - Express slot; Επειδή για την μητρική πλακέτα μου εκεί είναι 2 AGP slots για κάρτες γραφικών, ώστε να μπορώ να χρησιμοποιήσω Nvidia SLI. Και 2 PCI-E Κουλοχέρηδες

Ωστόσο για το τελευταίο μου το νήμα "ATI Gecube 2400 pro" Krlll μου έδωσε ένα απλό διάγραμμα της μητρικής μου. Ωστόσο, είπε ότι η AGP slots (κυριαρχίας) ήταν PCI-E και τι σκέφτηκα είναι PCI-E είναι επισημαίνονται ως PCI 1 και 2

Im αναζητούν να αγοράσουν 2 AGP κάρτες γραφικών για να υπεισέλθω σε AGP slots όπως αναφέρεται σε μητρική πλακέτα μου εγχειρίδιο ωστόσο μπορείτε να αγοράσετε AGP ή PCI-E κάρτες.

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος παρακαλώ Ευχαριστώ για τυχόν απαντήσεις!
Old 14 Νοεμβρίου, 2007, 12:54
Ομάδα Δωρητών

Default Αλήθεια Confused

Απόσπασμα:
AGP είναι μια σχισμή την ίδια ως PCI - Express slot;
Όχι
Απόσπασμα:
Επειδή για την μητρική πλακέτα μου εκεί είναι 2 AGP slots για κάρτες γραφικών, ώστε να μπορώ να χρησιμοποιήσω Nvidia SLI.
Δεν υπάρχει δεν είναι, το διάγραμμα δείχνει σαφώς έχετε 2 PCI-E slots και δεν AGP slots.
Απόσπασμα:
Ωστόσο, είπε ότι η AGP slots (κυριαρχίας) ήταν PCI-E και τι σκέφτηκα είναι PCI-E είναι επισημαίνονται ως PCI 1 και 2
ΔΕΝ είναι AGP slots.
Η κατανομή του διαθέσιμου χρόνου PCI 1 και 2 είναι και οι δύο PCI-E slots είναι χαρακτηρισμένη ως PCI μόλις 1,2.
Απόσπασμα:
Im αναζητούν να αγοράσουν 2 AGP κάρτες γραφικών για να υπεισέλθω σε AGP slots όπως αναφέρεται σε μητρική πλακέτα μου εγχειρίδιο ωστόσο μπορείτε να αγοράσετε AGP ή PCI-E κάρτες.
Ασυναρτησίες!

Mod παρακαλώ συγχώνευση αυτή τη θέση με την άλλη.

Το σύστημά μου: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Motherboard:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Μνήμες:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 κρατών)
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες hda
Hard Drive (s):
Λίγες lol 1650GB συνολικού
Optical Drive (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Υπόθεση / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Ψύξη:
Tuniq Tower 120
Network / Internet:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (ες):
Acer 22 "widescreen
Operating System (s):
Vista Ultimate X64
Old 14 Νοεμβρίου, 2007, 13:05
Ομάδα Δωρητών

Default Αλήθεια Confused

lol βασικά έτσι μπορεί κανείς να αγοράσει δύο PCI κάρτες, Theres θα είναι περισσότερα από ότι σε αυτό, αλλά thats αφετηρία

Το σύστημά μου: Ορυχείο

Processor (s):
διπλού πυρήνα AMD Athlon
Motherboard:
winfast 6600
Μνήμες:
3GB
Κάρτα γραφικών (ες):
MSI 8600GT
Κάρτα Ήχου:
ορισμένες φθηνές dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Υπόθεση / PSU:
Ψύξη:
Network / Internet:
Monitor (ες):
Cibox 1440 x 900
Operating System (s):
Vista
Old 14 Νοεμβρίου, 2007, 13:48
Μέλος Ομάδα

Default Αλήθεια Confused

Δικαίωμα τόσο το διαθέσιμο χρόνο μου πηγαίνει σε κάρτες γραφικών είναι PCI-E
Και τα άλλα 2 slots είναι PCI-E

Απλά νόμιζα ότι ήταν AGP slots επειδή μοιάζουν με το διαθέσιμο χρόνο μου τρέχουσα κάρτα γραφικών μου είναι σε άλλη μητρική (με το κλιπ για το τέλος) και γιατί AGP σημαίνει "Accelerated Graphics Port" Σκέφτηκα ότι ήταν ό, τι κάρτα γραφικών εισέρχεται σε.

Αλλά καταλαβαίνω τώρα!
Old 14 Νοεμβρίου, 2007, 14:02
Ομάδα Δωρητών

Default Αλήθεια Confused

Xeon γιατί είσαι λυπημένος; lol
Έχετε μια πολύ καλή μητρική πλακέτα (BIOS χρειάζεται ενημέρωση από την αναθεώρηση, αλλά έχω διαβάσει ακόμα).
Εδώ είναι τα specs.
Υποστηρίζει Quad Core
4 DDR2 Ram slots
SLI ικανή
7,1 Audio
Πρέπει να είναι καλή για overclocking και αν έχουν ενημερωθεί το BIOS
Και ένα σωρό άλλα πράγματα.
Θυμηθείτε επίσης ότι οι υψηλές επιδόσεις κάρτες PCI-E είναι φθηνότερα από τις κάρτες AGP.

Έτσι, χαμογελάστε.
Αν δεν σας έκανα θλιβερή περίπτωση κατά την οποία dont είναι τόσο ευαίσθητα.

Edit: Nevermind Im nabbing it.lol
Old 14 Νοεμβρίου, 2007, 14:13
Μέλος Ομάδα

Default Αλήθεια Confused

lol Im δεν θλιβερή im μόνο σύγχυση σε πολλά πράγματα για τους υπολογιστές ... thats ο λόγος για τον οποίο τέθηκε αυτό το φόρουμ.

Ευχαριστώ έτσι κι αλλιώς!
Είναι μια καλή μητρική πλακέτα αλλά πιστεύω i dont θα σκεφτώ overclocking όπως μου καταστράφηκε άλλη μητρική πλακέτα με τον τρόπο αυτό. I Aparently έπρεπε να αλλάξει ο ανεμιστήρας λόγος ή κάτι τέτοιο. Αλλά δεν πειράζει την φύγει τώρα lol

Λοιπόν ευχαριστώ για τη βοήθειά σας! Μάλλον θα είχε αγοράσει το λάθος κάρτα γραφικών
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Im a bit Confused nay27uk Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 3 11 Οκτωβρίου 2009 13:35
Confused newbie! Caz Καθιέρωση Yourself Εδώ 6 20 Νοε 2008 12:25
Lil bit σύγχυση σχετικά με αυτή την υπόθεση. Carl Θήκες & Τροφοδοτικά 4 28 Ιουν 2008 04:37
Im πραγματικά σύγχυση NeedHelpPls Γενική Συζήτηση Hardware 3 27 Ιαν 2008 21:12
Σύγχυση σχετικά με μνήμη RAM mcfarty Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 10 10 Αυγ 2007 06:30
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.