![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi Again Ok im stvarno zbunjen ![]() Je AGP utor isto kao PCI - Express utor? S obzirom na moju matičnu ploču postoji 2 AGP utora za grafičke kartice tako da ja mogu koristiti Nvidia SLI. I 2 PCI-E mjesta Ali na moje zadnje thread na "Gecube ATI 2400 Pro Krlll mi dali jednostavan dijagram moje matične ploče. Ali, to je rekao da je AGP utora (gospodar i rob) bili PCI-E, a što sam mislio je PCI-E su označeni kao PCI 1 i 2 Im žele kupiti 2 AGP grafičke kartice ulazi u AGP utora kao što je navedeno na mojoj matičnoj ploči priručnika ipak možete kupiti AGP ili PCI-E kartice. Može li netko molim pomoć Hvala za bilo koji odgovore! |
|
| ||||||||||||||||
| ||||||||||||||||
| Quote:
Quote:
Quote:
The PCI utora 1 i 2 su PCI-E slotovi su jednostavno označeni kao PCI 1,2. Quote:
Molim Mod merge ovaj post sa druge strane. My System: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| lol pa možete kupiti u osnovi dvije PCI kartice, theres će biti više nego što se na njega, ali taj polazište
| |||
| |||
![]() Right tako utore moje grafičke kartice ide u su PCI-E A druga 2 utora su PCI-E Samo sam mislio da su AGP utora jer oni izgledaju utore moje trenutne grafičke kartice na matičnoj ploči moje druge (s isječak na kraju) i zato AGP stoji za "ubrzavanje grafike port" pa sam mislio da je ono što grafičkom karticom prelazi u. Ali ja razumijem u aukciji! |
|
| |||
| |||
| Xeon zašto si tužna? Lol Imate prilično dobro matičnoj ploči (BIOS potreba ažuriranja s pregledom JA čitanje, ali ipak). Evo naočale. Podržava Quad Core 4 DDR2 utora Ram SLi sposoban 7,1 Audio Bi trebao biti dobar za overclocking ako su izmijenjeni BIOS I hrpe drugih stvari. Sjetite se također da visoke performanse PCI-E kartice su jeftinije od AGP kartica. Tako oraspoložiti. Osim ako sam vam tužna u kojem slučaju ne bude tako osjetljiva. ![]() Edit: Nema veze Im nabbing it.lol |
|
| |||
| |||
| lol Im nije tužno im samo zbunjeni o puno stvari o računalima ... taj zašto sam naveo ovaj forum. Thanks anyway! To je dobra matična ploča, ali dont misliti ja ću misliti na overclocking kao što sam upropastila moje druge matične ploče koje radiš to. Aparently sam trebao promijeniti omjer navijač ili nešto. Ali ništa za to sada lol svojim otišao Pa hvala za vaša pomoć! I vjerojatno bi kupio krivu grafičkom karticom |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Im Bit Confused | nay27uk | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 11 listopad 2009 13:35 |
| Zbunjeni newbie! | Caz | Uvesti Yourself Ovdje | 6 | 20. studeni 2008 12:25 |
| Lil pomalo zbunjeni o ovom slučaju. | Carl | Cases & Power Supplies | 4 | 28. lipnja 2008 04:37 |
| Im stvarno zbunjen | NeedHelpPls | General Hardware Chat | 3 | 27 siječanj 2008 21:12 |
| Zbunjeni o RAM | mcfarty | CPU, Matične ploče i RAM | 10 | 10. kolovoz 2007 06:30 |
| Thread Tools | |
| |