![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi Ismét Ok im really confused ![]() Van egy AGP slot, mint egy PCI - Express slot? Mert az én alaplapon van 2 AGP résidőket a grafikus kártyák Szóval használható Nvidia SLI. És 2 PCI-E Slots Azonban az utolsó menet az ATI Gecube 2400 pro "Krlll adott nekem egy egyszerű diagram én alaplap. De azt mondta, hogy az AGP résidők (master és slave) a PCI-E és gondoltam a PCI-E címkézzék a PCI 1 és 2 Im looking to buy 2 AGP grafikus kártyákat, hogy az AGP résidők mint azt én az alaplap kézikönyvet azonban tudja megvenni AGP vagy PCI-E kártyákat. Tud valaki segíteni kérem köszönhetően semmilyen válasz! |
|
| ||||||||||||||||
| ||||||||||||||||
| Idézet:
Idézet:
Idézet:
A PCI slots 1 és 2 egyaránt PCI-E slots vannak jelölve a PCI csak 1,2. Idézet:
Mod merge ezt kérjük elküldeni a másikkal. My System: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| lol így alapvetően tudsz vásárolni a két PCI kártyát, ott lesz több is, mint az, de amit a kiindulási pont
| |||
| |||
![]() Jobb így a grafikus kártyák résidők én kerül a PCI-E És a másik 2 résidőket is PCI-E Úgy gondoltam, ezeket AGP slots, mert úgy néz ki, mint a résidőket jelenlegi grafikus kártya van, az én másik alaplap (a klip a végén), és mert AGP jelentése "gyorsított grafikus port" Azt hittem, hogy így volt, amit a grafikus kártya kerül. De most már értem! |
|
| |||
| |||
| Xeon miért szomorú? Lol Van egy nagyon jó alaplap (BIOS-frissítések szükségletek felülvizsgálatát, amit olvastam, de még mindig). Itt van a szemüveg. Támogatja Quad Core 4 DDR2 RAM slots SLI képes 7,1 Audio Ha jó a overclocking, ha a BIOS-frissítés És rengeteg más dolog. Ne feledje, hogy a nagy teljesítményű PCI-E kártyák olcsóbbak, mint a AGP kártyákat. Szóval cheer up. Hacsak nem történik meg a szomorú ebben az esetben ne legyen olyan érzékeny. ![]() Edit: Gyerünk Im nabbing it.lol |
|
| |||
| |||
| lol Im nem szomorú im zavarodva egy csomó dolgot számítógépek ... thats miért vállalt ezen a fórumon. Azért köszönöm! Ez egy jó alaplap, de hiszem, én dont gondol overclocking, ahogy tönkretette a másik az alaplap csinálja. Aparently Arra gondoltam, hogy változtat a ventilátor arány, vagy ilyesmi. De mindegy, hogy most ment lol Hát köszönöm a segítséget! Talán vettem volna rossz grafikus kártya |