![]() |
|
| |||
| |||
| היי שוב בסדר IM באמת מבולבל ![]() יש AGP משבצת זהה PCI - Express משבצת? כי על לוח האם שלי יש 2 משבצות AGP עבור כרטיסי מסך אז אני יכול להשתמש Nvidia SLI. 2 ו-PCI-E משבצות עם זאת על פתיל האחרון של "Gecube ATI 2400 פרו" Krlll נתן לי פשוט דיאגרמה של לוח האם שלי. אבל הוא אמר כי AGP משבצות (אב או משני) היו PCI-E ומה חשבתי הם PCI-E הם הנקרא בשם PCI 1 ו 2 Im להסתכל לקנות 2 כרטיסי מסך AGP להיכנס AGP משבצות כאמור על לוח האם שלי ידנית עם זאת אתה יכול לקנות AGP או PCI-E כרטיס. מישהו יכול לעזור בבקשה תודה על כל תגובות! |
|
| ||||||||||||||||
| ||||||||||||||||
| ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ה-PCI משבצות 1 ו 2 שניהם PCI-E משבצות הם פשוט הנקרא בשם PCI 1,2. ציטוט:
"המשרד" אנא להתמזג עם זה לכתוב את השני. המערכת שלי: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL אז בעצם אתה יכול לקנות שני כרטיסי PCI, theres יהיה לה יותר מזה, אבל thats נקודת התחלה
| |||
| |||
![]() כל כך נכון את משבצות שלי כרטיסי מסך הולך לתוך הם PCI-E והשני 2 משבצות גם PCI-E אני רק חשבתי שהם AGP מכונות מזל, כי הם נראים כמו מכונות מזל כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא על לוח האם שלי אחר (עם קליפ על קצה) ובגלל AGP מייצג "יציאת גרפיקה מואצת" אז חשבתי שזה היה איזה כרטיס המסך הולך לבית. אבל עכשיו אני מבין! |
|
| |||
| |||
| Xeon למה אתה עצוב? LOL יש לך די טוב לוח האם (BIOS צרכים עדכונים מאתר סקירה קראתי אבל עדיין). להלן מפרט. תומך Quad Core 4 DDR2 רם משבצות SLI מסוגל 7.1 אודיו צריך להיות טוב overclocking אם יש להם עדכון ה-BIOS וגם המון דברים אחרים. זכור גם כי ביצועים גבוהים כרטיסי PCI-E זול יותר מאשר הם כרטיסי AGP. אז להתעודד. אם אני עשיתי אותך עצוב במקרה dont להיות כל כך רגיש. ![]() עריכה: Nevermind Im nabbing it.lol |
|
| |||
| |||
| LOL Im עצוב IM לא רק מבולבלת על הרבה דברים על מחשבים ... thats למה אני נכנס לפורום זה. תודה בכל אופן! זהו לוח האם טוב אבל אני חושב dont של overclocking יחשבו שאני הורסת את לוח האם על ידי אחרים לעשות זאת. Aparently הייתי אמורה לשנות את יחס אוהד או משהו. אבל לא משנה את הלך עכשיו LOL ובכן Thanks for your help! אני כנראה הייתי קונה את כרטיס המסך לא בסדר |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Im קצת מבולבל | nay27uk | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | 11 אוקטובר 2009 13:35 |
| Newbie מבולבל! | Caz | ואציג את עצמך כאן | 6 | 20 נובמבר 2008 12:25 |
| ליל מעט מבולבלת לגבי המקרה הזה. | קארל | מקרים & ספקי כוח | 4 | -28 יוני 2008 04:37 |
| Im ממש מבולבלת | NeedHelpPls | כללי חומרה צ 'אט | 3 | -27 ינואר 2008 21:12 |
| מבולבל לגבי RAM | mcfarty | CPUs, Motherboards & RAM | 10 | -10 אוגוסט 2007 06:30 |
| שרשרת כלים | |
| |