![]() |
|
| |||
| |||
| Hi again Ok im tiešām mulsina ![]() Ir AGP slots pats, PCI - Express slots? Tāpēc, ka mana mātesplate ir 2 AGP sloti videokartēm, lai es varētu izmantot Nvidia SLI. Un 2 PCI-E sloti Tomēr manā pēdējā vītne "ATI Gecube 2400 PRO" Krlll man iedeva vienkārši diagramma manu mātesplati. Bet tas teica, ka AGP slots (master un slave) ir PCI-E un ko es domāju, ir PCI-E ir marķēti kā 1 PCI un 2 Im looking nopirkt 2 AGP videokartēm iedziļināties AGP slots, kas norādīts uz manas mātesplates rokasgrāmata tomēr jūs varat iegādāties AGP vai PCI-E kartes. Can someone help lūdzu Paldies par nekādas atbildes! |
|
| ||||||||||||||||
| ||||||||||||||||
| Quote:
Quote:
Quote:
Slots PCI 1 un 2 ir gan PCI-E slots viņi vienkārši apzīmēti kā 1,2 PCI. Quote:
Mod lūdzu apvienot šo amatu ar citu. Mana sistēma: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| lol tā būtībā var nopirkt divas pci kartes, theres būs vairāk, nekā ka bet thats sākuma
| |||
| |||
![]() Labi tā laika nišu mana Grafiskās kartes iet, tiek PCI-E Un citas 2 slots ir arī PCI-E Es tikai domāju, tie ir AGP slots, jo tās izskatās slots manu pašreizējo grafikas karte ir manā citās mātesplati (ar klipu beigām) un jo AGP nozīmē "paātrinātā grafikas ostas", tāpēc es domāju, ka bija kādi grafikas karte tērēta. Bet es tagad saprotu! |
|
| |||
| |||
| Xeon kāpēc jūs bēdīgs? Lol Jums ir diezgan laba mātesplate (vajadzības BIOS atjauninājumus no pārskata es izlasīju, bet tomēr). Šeit ir specs. Atbalsta Quad Core 4 DDR2 Ram slots SLI var 7,1 Audio Būtu labi overclocking, ja tās ir atjaunojušas BIOS Un slodzes un citas lietas. Atcerēties arī, ka augstas veiktspējas PCI-E kartes ir lētākas nekā AGP kartes. Tā uzmundrināt. Ja es jums bēdīgs tādā gadījumā dont tik jutīgi. ![]() Edit: Nevermind Im nabbing it.lol |
|
| |||
| |||
| lol Im ne bēdīgs im tikai sajaukt ar daudz lietas, par datoriem ... thats kāpēc es iegāju šajā forumā. Thanks anyway! Tā ir laba mātesplate, bet dont domāju, ka es domāju, ka par overclocking, kā es izpostītu manu citu mātesplati, ko darām. Aparently man vajadzēja mainīt ventilatoru attiecību vai kaut ko. Bet nekad prātā tās aizgāja tagad lol Labi thanks for your help! Es, iespējams, nebūtu pircis nepareizu grafikas karte |
![]() |
|
| Bookmarks |