![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi Again Ok im naprawdę mylić ![]() Slot AGP jest taka sama jak w przypadku PCI - Express slot? Ze względu na mojej płycie głównej znajduje się 2 sloty AGP dla kart graficznych, więc można używać NVIDIA SLI. I 2 sloty PCI-E Jednak w moim ostatnim wątku na "ATI Gecube 2400 pro" Krlll dał mi prosty schemat mojej płyty głównej. Ale powiedział, że AGP szczeliny (master i slave) były PCI-E i co myślałem PCI-E są oznakowane jako PCI 1 i 2 Im chce kupić 2 karty graficzne AGP, aby przejść do szczeliny AGP, jak stwierdzono w mojej płyty głównej podręcznika jednak można kupić AGP lub PCI-E kart. Czy ktoś może pomóc proszę Dzięki za wszelkie odpowiedzi! |
|
| ||||||||||||||||
| ||||||||||||||||
| Cytat:
Cytat:
Cytat:
Slotów PCI 1 i 2 są sloty PCI-E są oznaczone jako tylko PCI 1,2. Cytat:
Mod ten post należy połączyć z innymi. My System: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| lol, tak w zasadzie można kupić dwie karty PCI, theres będzie więcej niż tylko to, ale thats punkt wyjścia
| |||
| |||
![]() Prawo więc szczelin mojej karty graficznej są idzie do PCI-E I inne są również 2 sloty PCI-E I just thought były szczeliny AGP ponieważ wyglądać szczelin mojej obecnej karty graficznej ma na mojej drugiej płycie głównej (z wideo na końcu) i AGP, gdyż oznacza "Accelerated Graphics Port", tak myślałem, że był to, co karty graficznej idzie do. Ale rozumiem teraz! |
|
| |||
| |||
| Xeon dlaczego jesteś smutny? Lol Masz dość dobre płyty głównej (BIOS wymaga aktualizacji z recenzję czytałem, ale nadal). Oto specyfikacje. Popiera Quad Core 4 sloty pamięci DDR2 RAM SLI zdolnych 7.1 Audio Powinna być dobra dla overclockingu jeśli mają aktualizacja BIOS I mnóstwo innych. Pamiętaj również, że wysoka wydajność karty PCI-E są tańsze niż AGP karty. Więc rozweselić. I chyba, że jesteś smutny, w którym to przypadku dont być tak wrażliwe. ![]() Edycja: Nevermind Im nabbing it.lol |
|
| |||
| |||
| lol Im nie mylić smutne im tylko na wiele rzeczy, o komputerach ... thats why I wpisuje tym forum. Thanks anyway! Jest to dobra płyta, ale dont think I will myśleć overclockingu, jak i inne moje zniszczony przez działanie, że płyta główna. Aparently i miał zmienić stosunek fan or something. Ale nigdy nie odszedł teraz jego umysł lol Cóż dzięki za pomoc! I prawdopodobnie musiałby kupił złe karty graficznej |
![]() |
|
| Zakładki |