![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj Opäť Ok im naozaj zameniť ![]() AGP slot je to isté ako PCI - Express slot? Vzhľadom k tomu, že na mojej doske je 2 AGP slotov pre grafické karty tak môžete použiť aj Nvidia SLI. A 2 sloty PCI-E Avšak na môj posledný závit je "ATI Gecube 2400 pre" Krlll mi dal jednoduchá schéma mojej doske. Ale povedal, že AGP slotů (master a slave) boli PCI-E, a čo som si myslel, sú PCI-E sú označené ako PCI 1 a 2 Im Hľadáme na kúpu 2 AGP grafických kariet ísť do AGP sloty, ako je uvedené na mojej doske manuálna však môžete kúpiť AGP alebo PCI-E kariet. Môže niekto pomoct prosím Vďaka za akúkoľvek odpoveď! |
|
| ||||||||||||||||
| ||||||||||||||||
| Citácia:
Citácia:
Citácia:
V PCI sloty 1 a 2 sú dva PCI-E sloty sú práve označený ako PCI 1,2. Citácia:
Mod prosím zlúčiť tento post s ostatnými. Môj systém: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| lol tak v podstate môžete kúpiť dve PCI karty, Theres bude viac, ako že to je, ale ako východiskový bod
| |||
| |||
![]() Právo takže časy moje grafické karty sa ide do PCI-E A ostatné sú tiež 2 sloty PCI-E Len som myslel, boli AGP slotů pretože vyzerať časy moje súčasné grafické karty sa na moje ďalšie doska (s klip na konci), a pretože AGP znamená "akcelerovanej grafiky prístavu", tak som si myslel, že to, čo bolo grafickú kartu ide do. Ale chápem, teraz! |
|
| |||
| |||
| Xeon prečo si smutný? Lol Máte dobrý doske (potrebné aktualizovať BIOS z recenzi som čítal, ale napriek tomu). Tu sú parametre. Podporuje Quad Core 4 sloty DDR2 Ram SLI je schopný 7.1 Audio By mala byť dobrá pre přetaktování, ak sa aktualizuje BIOS A veľa ďalších vecí. Pamätajte tiež, že vysoký výkon PCI-E karty sú lacnejšie ako AGP karty. Takže hlavu vzhůru. Ak som vás smutnou v takom prípade dont byť tak citlivý. ![]() Edit: Nevadí Im nabbing it.lol |
|
| |||
| |||
| lol Im nie sú len smutné im zameniť na veľa vecí okolo počítačov, ... to je dôvod, prečo som sa aj do tohto fóra. Vďaka rovnako! Je to dobrá doska, ale i dont think bude premýšľať o přetaktování ako aj Zničila mojej druhej doske by robiť. Aparently i sa mal meniť ventilátor pomer, alebo tak niečo. Ale to nevadí jeho preč lol Takže vďaka za vašu pomoc! Asi by si kúpil zlú grafickú kartu |