![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хи Агаин Ок им стварно збуњен ![]() Је АГП слот исто као ПЦИ - Експресс слот? С обзиром на моју матичну плочу постоји 2 АГП слот за графичке картице тако да ја могу користити НВИДИА сли. И 2 ПЦИ-Е мјеста Али на моје задње тхреад на "Гецубе АТИ 2400 Про Крллл ми дали једноставан дијаграм моје матичне плоче. Али, то је рекао да је АГП слот (господар и роб) били ПЦИ-Е, а што сам мислио је ПЦИ-Е су означени као ПЦИ 1 и 2 Им желе купити 2 АГП графичке картице улази у АГП слот као што је наведено на мојој матичној плочи приручника ипак можете купити АГП или ПЦИ-Е картице. Може ли неко молим помоћ Хвала за било који одговоре! |
|
| ||||||||||||||||
| ||||||||||||||||
| Куоте:
Куоте:
Куоте:
Тхе ПЦИ слот 1 и 2 су ПЦИ-Е слот су једноставно означени као ПЦИ 1,2. Куоте:
Молим Мод мерге овај пост са друге стране. Мы Сыстем: Крллл
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| лол па можете да купите у основи две ПЦИ картице, Тхереса ће бити више него што се на њега, али тај полазиште
| |||
| |||
![]() Ригхт тако слот моје графичке картице иде у су ПЦИ-Е А друга 2 слот су ПЦИ-Е Само сам мислио да су АГП слот јер они изгледају слот моје тренутне графичке картице на матичној плочи моје друге (с клип на крају) и зато АГП стоји за "убрзавање графике порт" па сам мислио да је оно што графичком картицом прелази у. Али ја разумем у аукцији! |
|
| |||
| |||
| Ксеон зашто си тужна? Лол Имате прилично добро матичној плочи (БИОС потреба исправке са прегледом ЈА читање, али ипак). Ево наочаре. Подржава Куад Цоре 4 ДДР2 слот Рам Сли способан 7,1 Аудио Би требао бити добар за Оверцлоцкинг ако су измијењени БИОС И хрпе других ствари. Сетите се такође да високе перформансе ПЦИ-Е картице су јефтиније од АГП картица. Тако орасположити. Осим ако сам вам тужна у ком случају не буде тако осетљива. ![]() Едит: Нема везе Им наббинг ит.лол |
|
| |||
| |||
| лол Им није тужно им само збуњени о пуно ствари о рачунарима ... тај зашто сам навео овај форум. Тханкс Аныуаы! То је добра матична плоча, али донт мислити ја ћу мислити на Оверцлоцкинг као што сам упропастили моје друге матичне плоче које радиш то. Апарентлы сам требао променити омјер навијач или нешто. Али ништа за то сада лол својим отишао Па хвала за ваша помоћ! И вероватно би купио криву графичком картицом |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Им битни Збуњен | наы27ук | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 11. Окт 2009 13:35 |
| Неубие збуњени! | Цаз | Увести Ыоурселф Овде | 6 | 20 новембар 2008 12:25 |
| Лил помало збуњени о овом случају. | Царл | Цасес & Поуер Супплиес | 4 | 28. јуна 2008 04:37 |
| Им стварно збуњен | НеедХелпПлс | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 27 јануар 2008 21:12 |
| Збуњени о РАМ | мцфарты | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 10 | 10 аугуст 2007 06:30 |
| Тхреад Тоолс | |
| |