![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Merhaba Tekrar
Tamam gerçekten karıştı Sohbet ![]() Bir AGP yuvası PCI aynıdır - Hızlı yuvası mı? Benim anakart Çünkü grafik kartları için 2 AGP yuvası öylesine i Nvidia SLI kullanabilirsiniz. Ve 2 PCI-E Yuvaları Son iplik Ancak üzerinde "ATI Gecube 2400 yanlısı" Krlll bana anakart basit bir diyagram verdi. Ama bu AGP yuvası (efendi ve köle) olduğunu PCI-E ve ne düşündüm PCI-E olan PCI 1 ve 2 olarak etiketli olduğunu söyledi Im arıyor ve AGP yuvası olarak anakart Ancak AGP veya PCI-E kartları satın alabilirsiniz manuel belirtilen gitmeniz 2 AGP grafik kartı satın almak. Birisi herhangi bir yanıtlar için teşekkür ederim lütfen yardımcı olabilir!
|
|
|
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Bu yuva PCI 1 ve 2 de PCI-sadece PCI 1,2 ibareli E yuvaları bulunmaktadır. Alıntı:
Mod diğer Bu yazı birleştirme lütfen. Benim Sistemi: Krlll
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
lol bu temelde, ona daha ama bir başlangıç noktası şu daha olacak Theres iki PCI kartları satın alabilirsiniz
|
|||
|
|||
![]() Sağ böylece yuva benim grafik kartları gider olan PCI-E Ve diğer 2 PCI yuvaları da vardır-E Sadece onlar AGP yuvası, çünkü mevcut grafik kartı diğer anakartlar üzerinde ucundaki klip () ve çünkü AGP hızlandırılmış grafik bağlantı noktası "değer" i bu olduğunu düşündüm bu ayakları olan yuvaları gibi sanıyordum ne bir grafik kartı gider. Ama şimdi anlıyorum! |
|
|
|||
|
|||
|
Xeon neden acı var? Lol
Sen ancak okumak bir inceleme çok iyi bir anakart (ihtiyaçlarını BIOS güncellemeleri rağmen). İşte özellikleri vardır. Destekler Dört Çekirdekli 4 DDR2 Ram yuvaları SLI yetenekli 7,1 Ses Eğer BIOS güncelleme var overclock için iyi olmalı Ve diğer mal yükler. Ayrıca, E-kart bulunmaktadır AGP kartları daha ucuz, yüksek performanslı PCI unutmayın. Yani teselli. Tabi sana bu durumda dont çok duyarlı olması üzücü yaptı. ![]() Düzenle: Nevermind Im it.lol nabbing |
|
|
|||
|
|||
|
lol Im üzgün im değil sadece bilgisayarlar hakkında bir çok şey üzerinde karıştı ... şu Neden Bu forumun girdi.
Yine de teşekkürler! Iyi bir anakart ama dont olduğunu i yaparak diğer anakart yıkılmış olarak overclock düşünmek olacaktır düşünüyorum. Aparently i hayranıyım oranı ya da değiştirmek gerekiyordu. Ama gitti artık lol fikrini asla Yardımınız için teşekkür Şey! Herhalde yanlış bir grafik kartı satın olurdu
|