![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Знову привіт Добре їм дійсно збентежений ![]() Є слот AGP ж, як і PCI - Express слотів? Тому що на моїй материнській платі є 2 AGP слота для графічних карт, щоб я міг використовувати NVIDIA SLI. А 2 PCI-E слот Однак на моїй останньої нитки "ATI Gecube 2400 PRO" Krlll дали мені просту діаграму моєї материнської плати. Але він сказав, що AGP слота (Master і Slave) були PCI-E і те, що я думала є PCI-E помічені як PCI 1 і 2 Im куплю 2 AGP відеокарта, щоб іти в слоти AGP, як вказано на моїй материнській платі Однак ви можете купити AGP або PCI-E карт. Може хто-небудь допомогти, будь ласка Спасибо за будь-які відповіді! |
|
| ||||||||||||||||
| ||||||||||||||||
| Цитата:
Цитата:
Цитата:
Слоти PCI 1 і 2 є PCI-E слота вони просто позначені як PCI 1,2. Цитата:
Моделювання, будь ласка об'єднати цю посаду з іншого. Моя система: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL тому в основному можна придбати дві карти PCI, Theres буде більше, ніж це, але Thats відправною точкою
| |||
| |||
![]() Право тому моя слота відеокарти є переходить в PCI-E А інші 2 слота також PCI-E Я просто думала AGP слоти, тому що вони схожі на мої поточні слотів графічних карт в моєму іншої материнської плати (з кліпом на кінець року) і тому AGP розшифровується як "прискорений графічний порт" Так я думав, що яка відеокарта переходить в. Але тепер я розумію! |
|
| |||
| |||
| Xeon Чому ви сумні? LOL У вас є дуже хороші платі (потрібне оновлення BIOS з огляду я читав, але все ще). Ось специфікації. Підтримка Quad Core 4 слота DDR2 Ram SLI Capable 7.1 аудіо Має бути добре для розгону, якщо вони оновили BIOS І багато інших речей. Пам'ятайте також, що висока продуктивність PCI-E карт дешевше, ніж карт AGP. Таким розвеселити. Якщо я вас сумне в цьому випадку Dont бути таким чутливим. ![]() Edit: Nevermind Im nabbing it.lol |
|
| |||
| |||
| LOL Im не сумно їм просто заплутався багато речей, про комп'ютери ... Thats, чому я ввійшов у цей форум. Спасибо в будь-якому разі! Це гарна материнська плата, але Dont думаю, що я думаю про розгоні, як я зіпсував мій інший платі, що робить. Aparently я повинен був змінити відносини вентилятор або щось. Але все одно вже немає своєї LOL Ну спасибі за вашу допомогу! Я б, напевно, купили неправильний відеокарти |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Im A Bit Confused | nay27uk | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 11 жовтня 2009 13:35 |
| Confused новачка! | Caz | Тут Introduce Yourself | 6 | 20 листопада 2008 12:25 |
| Lil Bit плутати про цей випадок. | Карл | Справа & блоки живлення | 4 | 28 червня 2008 04:37 |
| Їм дійсно збентежений | NeedHelpPls | Генеральний обладнання чат | 3 | 27 січня 2008 21:12 |
| Confused про оперативну пам'ять | mcfarty | Процесори, материнські плати RAM & | 10 | 10 серпня 2007 06:30 |
| Різьба Інструменти | |
| |