![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Точно затова е много вероятно, че текущата ми карта ще бъдат изпратени обратно за възстановяване (XFX 8600GTS 512MB Edition) така че ще трябва да похарчите £ 130 за нова карта.
Да отида на 8 или 9 серия серия? Също така, текущата ми карта е глупаво да се използва адаптер, тъй като се нуждае както 5V и 12V доставките, но бих искал карта, която не разполага с този проблем и да работи на 2 х 6 пинов PCI-E или на по-нова 8 пинов PCI - E мощност конектор. Отиди ядки, момчета! Моята система: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Уау, £ 130 за 8600GTS, все пак, че за тази цена, ще получи 4850, ще бъде много голяма ефективност нараства.
| |||
| |||
| Трябваше да си рече - NVidia карти момчета. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Този защо заличава другия ми пост, след четене твое пак тя не е приложима.
| |||
| |||
| Ако се интересувате само NVidia, бих казал 9800GT, но ако можете да добавяте в допълнително £ 15, идете за 9800GTX + |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| защо не ATI? не е фен момче сте? LOL J / К. ATI, но има добри цени за техните карти, наистина трябва да ги разглеждаме, особено когато по бюджета.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Понякога се чудя защо го притеснявам, дори с ръководствата когато конци така изниквам. В "Серия" въпроси, точно толкова, колкото и на автомобил марка. Във всяка серия има набор от карти, обикновено варира от ужасно да отлична Към ужасно отново. На 216 основни варианта на GTX 260 е добра. В 9800GT е добро. На 4850 обикновено е по-добре в зависимост от регионалните ценообразуване.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Някой може ли да препоръчате добър TV тунер карта | thunderball321 | Общи Хардуер Чат | 6 | 2-ри ноември, 2009 10:02 |
| Някой знае ли наистина добър звук карта около $ 50? | изобретател | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 8 | 6 юни 2009 10:10 |
| Търсите добра ATI карти | Kazzaz9 | Графика на карти & Монитори | 6 | 16-то Jan 2009 15:29 |
| Колко добре би тази графична карта бъде? | Карл | Графика на карти & Монитори | 4 | 27 ноември 2007 12:34 |
| Добър графични карти | Ливърпулец | Графика на карти & Монитори | 34 | 4 октомври 2007 11:15 |
| Нишка Инструменти | |
| |