![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Právo takže je vysoce pravděpodobné, že moje současná karta bude zaslána zpět k náhradě (XFX 8600GTS 512mb vydání), takže budu mít £ 130 strávit na novou kartu.
Mám jít na 8 nebo 9 série série? Také moje současné karty použít adaptér hloupý, protože potřebuje 5V a 12V dodávek, ale rád bych si kartu, která nemá tento problém, a to buď běží na 2 x 6 pin PCI-E nebo novější 8-pin PCI E napájecí konektor. Zbláznit chlapi! Můj systém: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wow, £ 130 za 8600GTS, mimochodem, za tu cenu bych dostat 4850, bude velmi vysoký výkon zvýší.
| |||
| |||
| Měli říci - NVidia karet kluci. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je důvod, proč jsem se vypouští mé druhé místo, po přečtení Vy zase to nebylo důležité.
| |||
| |||
| Pokud vás zajímá pouze v Nvidia, bych řekl 9800GT, pokud se však můžete přidat v dalších 15 liber, jděte na 9800GTX + |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ATI, proč ne? nejsem fanoušek chlapec jste vy? lol j / k. ale ATI má dobré ceny na své karty, si opravdu měli zvážit, zejména pak, když na váš rozpočet.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Někdy jsem si, proč jsem ještě obtěžovat s průvodci, kdy vlákna takhle pop nahoru. V "sérii" záležitostí stejně jako auto značky. V každé sérii se nabízí celá řada karet se obvykle pohybuje od hroznou výborným zpět na hrozné znovu. Na 216 základních variant na GTX 260 je dobrá. V 9800GT je dobrá. V 4850 je obvykle lepší závislosti na regionálních cen.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|