![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεξιά κι έτσι είναι πολύ πιθανό ότι η σημερινή μου κάρτα θα αποστέλλεται πίσω για επιστροφή (XFX 8600GTS 512MB έκδοση) και γι 'αυτό θα πρέπει να δαπανήσει £ 130 για μια νέα κάρτα.
Να πάω για την σειρά 8 ή τα 9 σειρά; Επίσης, η σημερινή μου κάρτα για να χρησιμοποιήσετε έναν προσαρμογέα ηλίθιο όπως πρέπει και οι δύο 5V και 12V προμήθειες αλλά θα ήθελα μια κάρτα που δεν έχει αυτό το πρόβλημα και είτε τρέχει στις 2 x 6 pin PCI-E ή τα νεότερα 8 pin PCI - E βύσμα. Πηγαίνετε καρύδια παιδιά! Το σύστημά μου: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ουάου, £ 130 για μια 8600GTS, ούτως ή άλλως, για την τιμή που θα πάρετε μια 4850, θα είναι μια πολύ μεγάλη αύξηση των επιδόσεων.
| |||
| |||
| Εάν έχουν πει - κάρτες nVidia παιδιά. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Thats ο λόγος για τον οποίο διαγράφονται μετά τις άλλες μου, μετά από ανάγνωση δικά σας και πάλι δεν ήταν σημαντική.
| |||
| |||
| Εάν σας ενδιαφέρει μόνο στην Nvidia, θα ήθελα να πω 9800GT, ωστόσο, εάν μπορείτε να προσθέσετε σε μία επιπλέον £ 15, πάμε για μια 9800GTX + |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| γιατί δεν ATI; δεν ανεμιστήρα αγόρι είναι εσείς; lol j / k. ATI, αλλά έχει καλές τιμές για τις κάρτες τους, που πραγματικά θα πρέπει να εξετάσουν τους, ιδιαίτερα όταν σας σε έναν προϋπολογισμό.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μερικές φορές αναρωτιέμαι γιατί ακόμη και ασχοληθείτε με τους οδηγούς όταν νήματα όπως αυτό pop up. Η "σειρά" θέματα όσο και ένα αυτοκίνητο μάρκας. Σε κάθε σειρά, υπάρχουν μια σειρά από κάρτες συνήθως κυμαίνονται από τρομερό στην εξαίρετη και πάλι πίσω στην απαίσια. Οι 216 βασικές παραλλαγές της GTX 260 είναι καλό. Η 9800GT είναι καλή. Το 4850 είναι συνήθως σε καλύτερη τιμολόγηση ανάλογα με την περιφερειακή.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Οποιοσδήποτε μπορεί να συστήσετε ένα καλό TV Tuner Card | thunderball321 | Γενική Συζήτηση Hardware | 6 | 2 Νοεμβρίου, 2009 10:02 |
| Ξέρει κανείς μια πραγματικά καλή κάρτα ήχου περίπου 50 δολάρια; | εφευρέτης | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 8 | 6 Ιουν 2009 10:10 |
| Ψάχνετε για μια καλή κάρτα ATI | Kazzaz9 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 6 | 16 Ιαν 2009 15:29 |
| Πόσο καλό θα ήταν αυτή η κάρτα γραφικών να είναι; | Carl | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 27 Νοε 2007 12:34 |
| Καλή κάρτα γραφικών | Scouse | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 34 | 4 Οκτ 2007 11:15 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |