![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Desno tako da je vrlo vjerojatno da moje trenutne kartice će biti poslan natrag za povrat poreza (XFX 8600GTS 512MB izdanje) tako da ću imati 130 £ potrošiti na novu karticu.
Trebam li ići na 8 ili 9 serije serija? Također, moje trenutne kartica je koristiti adapter glupo jer treba oba 5v i 12V pomagala ali bih voleo da kartica nema taj problem i bilo prometuje na 2 x 6 pin PCI-E's ili noviji 8 pinski PCI - E power konektor. Idi orasima momci! My System: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wow, £ 130 za 8600GTS, anyway, za tu cijenu ja bi dobiti 4850, bit će vrlo velika povećanja performansi.
| |||
| |||
| Trebaju imati je rekao - NVidia kartice momci. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taj zašto sam izbrisan moj drugi post, nakon čitanja yours opet nije bilo relevantno.
| |||
| |||
| Ako ste zainteresirani za samo Nvidia, rekao bih jedna 9800GT, ali ako možete dodati u extra £ 15, ići na 9800GTX + |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ATI zašto ne? nije fan boy ste vi? lol j / k. ali ATI ima dobre cijene na njihovim karticama, vi stvarno trebali razmisliti o njima, pogotovo kada se na proračun.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ponekad Pitam se zašto sam još gnjaviti s vodičima threads kad ovako pop up. The "serije" stvarima samo onoliko koliko automobil marke. U svakoj seriji ima niz kartice obično različit od strašne do odličnih natrag na strašno ponovno. The 216 core varijanta je GTX 260 u dobrom stanju. The 9800GT je dobro. U 4850 je obično bolja ovisno o regionalnoj cijenama.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|