![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נכון, כך סביר מאוד להניח את כרטיס האשראי יהיה נשלח בחזרה עבור החזר (XFX 8600GTS 512MB Edition) אז אני יהיה £ 130 להוציא על כרטיס חדש.
האם אני הולך על סדרה 8 או 9 בסדרה? כמו כן, כרטיס האשראי שלי יש להשתמש במתאם טיפשי כפי הצרכים הן 5v ו 12v מספקת אבל הייתי רוצה כרטיס כי אין זו בעיה ועל אחת פועלת על 2 x 6 PIN PCI-E או חדש יותר של 8 PIN PCI - אי כוח מחבר. קדימה חבר 'ה משוגע! המערכת שלי: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| וואו, 130 £ עבור 8600GTS, בכל זאת, עבור אותו מחיר הייתי מקבל 4850, יהיה גדול ביותר להעלות את הביצועים.
| |||
| |||
| צריך אמר - Nvidia כרטיסי חבר 'ה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Thats שלי למה אני נמחק אחרים לפרסם, לאחר שקראת את שלך שוב לא היה רלוונטי.
| |||
| |||
| אם אתה מעוניין רק Nvidia, הייתי אומר על 9800GT, עם זאת, אם אתה יכול להוסיף תוספת של 15 £, עבור ל 9800GTX + |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| למה לא ATI? לא אוהד ילד הן אתם? LOL J / K. אך האם יש טוב ATI על מחירי כרטיסים, אתה באמת צריך לשקול אותם, במיוחד כאשר על התקציב שלך.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לפעמים אני תוהה למה אני אפילו להפריע עם המדריכים כאשר הפתילים כזה pop up. את "סדרת" ענייני פשוט ככל מכונית המותג. בכל סדרה יש מגוון רחב של כרטיסים, בדרך כלל, שונה מ ל מעולה נורא נורא שוב לראש. 216 הליבה של גרסה אחרת של GTX 260 הוא טוב. ה 9800GT הוא טוב. ה 4850 הוא בדרך כלל טוב יותר בהתאם אזורי התמחור.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מישהו יכול להמליץ על כרטיס טוב TV Tuner | thunderball321 | כללי חומרה צ 'אט | 6 | 2 נובמבר 2009 10:02 |
| מישהו יודע טוב מאוד כרטיס קול בסביבות 50 $? | ממציא | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 8 | 6 יוני 2009 10:10 |
| מחפש ATI כרטיס טוב | Kazzaz9 | כרטיסי מסך & Monitors | 6 | 16th ינואר 2009 15:29 |
| כמה טוב זה היה להיות כרטיס המסך? | קארל | כרטיסי מסך & Monitors | 4 | -27 נובמבר 2007 12:34 |
| כרטיס המסך טוב | Scouse | כרטיסי מסך & Monitors | 34 | 4th אוקטובר 2007 11:15 |
| שרשרת כלים | |
| |