![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Teisė todėl labai tikėtina, kad mano dabartinis kortelės bus siunčiamos atgal grąžinamoji išmoka (XFX 8600GTS 512MB leidimas) taip, aš turėsiu 130 £ išleisti naują kortelę.
Ar man eiti 8 ar 9 serija serija? Be to, mano dabartinė kortelės turi naudoti adapterį kvailas, kaip ji turi tiek 5V ir 12V atsargų, bet norėčiau kortelė, kuri neturi šios problemos, ir arba veikia 2 x 6 pin PCI-E ar naujesnė 8 pin PCI - E power connector. Grįžti riešutai guys! Mano sistema: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wow, už 8600GTS, vistiek 130 Lt, už šią kainą Norėčiau gauti 4.850, bus labai didelis veiklos padidėjimas.
| |||
| |||
| Jei jau sakiau - NVIDIA korteles vaikinai. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Thats why I ištrynė savo kitas pareigas, perskaičius tavo vėl buvo nesvarbus.
| |||
| |||
| Jei domina tik NVidia, sakyčiau, 9800GT, tačiau, jei jūs galite pridėti papildomus £ 15, eikite už 9800GTX + |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kodėl ne ATI? nėra ventiliatoriaus Boy jus? lol j / k. ATI, bet tikrai turi geras kainas ant savo kortelės, jums tikrai turėtų svarstyti jų, ypač kai jūsų į biudžetą.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kartais man įdomu, kodėl aš net vargintis su vadovais, kai temas kaip šis pop-up. "Serija" klausimus, taip pat kaip ir automobilio markės. Kiekvienoje serijoje yra korteles diapazonas paprastai svyruoja nuo patekęs į puikias atgal į patekęs vėl. 216 core variantas 260 GTX yra gera. 9800GT yra gera. 4.850 paprastai yra geriau, priklausomai nuo regionų kainodarą.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Can anybody rekomenduoti gerą TV Tuner | thunderball321 | General Hardware Chat | 6 | 2 lapkritis 2009 10:02 |
| Ar kas nors žino tikrai gera garso korta apie 50 dolerių? | išradėjas | Sound, Speakers & MP3 Players | 8 | 6 birželis 2009 10:10 |
| Ieškote gero ATI kortelė | Kazzaz9 | Graphics Cards & Monitoriai | 6 | 16 sausis 2009 15:29 |
| Kaip gerai būtų šią grafikos plokštę reikia? | Carl | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | Lapkritis 27, 2007 12:34 |
| Geras video | Scouse | Graphics Cards & Monitoriai | 34 | 4 spalis 2007 11:15 |
| Temos įrankiai | |
| |