![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dreptul astfel că este foarte probabil ca mea carte de curent va fi trimis înapoi pentru o rambursare (XFX 8600GTS 512MB ediţie), aşa că am vor avea de £ 130 pentru ai cheltui pe un nou card.
Să mă duc pentru seria 8 sau 9 serie? De asemenea, mi-a carte de curent pentru a utiliza un adaptor de prost ca el are nevoie de ambele 5V şi 12V bunuri, însă aş dori o carte care nu are această problemă şi se execută, fie la data de 2 x 6 PIN PCI-E sau mai noi 8 PIN PCI - E putere conector. Du-te nuci baieti! Sistemul meu: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wow, de £ 130 pentru un 8600GTS, oricum, pentru că preţul aş lua un 4850, va fi o foarte mare performanţă creştere.
| |||
| |||
| Ar trebui să aibă spus - NVidia carduri baieti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Asta-mi de ce am eliminat alte post, după ce aţi citit din nou a ta, nu a fost relevant.
| |||
| |||
| Dacă sunteţi interesat numai de Nvidia, aş spune că un 9800GT, cu toate acestea, dacă aveţi posibilitatea să adăugaţi un plus de £ 15, du-te pentru un 9800GTX + |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| de ce nu ATI? nu sunt un fan băiat voi? lol j / k. ATI, dar nu au preturi bune pe carduri, pe care trebuie să le ia în considerare, în special atunci când vă la un buget.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uneori mă întreb de ce mă deranjează chiar şi cu fire de ghiduri, atunci când astfel de tip pop-te. De "serie" probleme la fel de mult ca o maşină de brand. În fiecare serie există o serie de carduri de obicei, variind de la oribil să excelent înapoi la oribil din nou. În varianta de bază de 216 de GTX 260 este bun. De 9800GT este bun. În 4850 este, de obicei, mai bine de stabilire a preţurilor în funcţie de regional.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
![]() |
|
| Marcaje |