![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Právo takže je vysoko pravdepodobné, že moja súčasná karta bude zaslaná späť k náhrade (XFX 8600GTS 512mb vydanie), takže budem mať £ 130 stráviť na novú kartu.
Mám ísť na 8 alebo 9 séria séria? Tiež moje súčasné karty použiť adaptér hlúpy, pretože potrebuje 5V a 12V dodávok, ale rád by som si kartu, ktorá nemá tento problém, a to buď beží na 2 x 6 pin PCI-E alebo novší 8-pin PCI E napájací konektor. Zbláznit chlapi! Môj systém: #
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Wow, £ 130 za 8600GTS, mimochodom, za tu cenu bych dostat 4850, bude veľmi vysoký výkon zvýši.
|
|||
|
|||
|
Mali povedať - NVidia kariet kluci.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
To je dôvod, prečo som sa vypúšťa mé druhé miesto, po prečítaní Vy zase to nebolo dôležité.
|
|
|||
|
|||
|
Ak vás zaujíma len v Nvidia, bych řekl 9800GT, ak sa však môžete pridať v ďalších 15 libier, choďte na 9800GTX +
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ATI, prečo nie? nejsem fanoušek chlapec ste vy? lol j / k. ale ATI má dobré ceny na svoje karty, si naozaj mali zvážiť, najmä potom, keď na váš rozpočet.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Niekedy som si, prečo som ešte obťažovať so sprievodcami, keď vlákna takhle pop hore.
V "sériu" záležitosťou rovnako ako auto značky. V každej sérii sa ponúka celá séria kariet sa zvyčajne pohybuje od hroznou výborným späť na hrozné znova. Na 216 základných variantov na GTX 260 je dobrá. V 9800GT je dobrá. V 4850 je zvyčajne lepšie závislosti od regionálnych cien.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Môj systém: 日夏子
|