![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Десно тако да је врло вероватно да моје тренутне картице ће бити послат назад за поврат пореза (КСФКС 8600ГТС 512МБ издање) тако да ћу имати 130 £ потрошите на нову картицу.
Требам ли ићи на 8 или 9 серије серија? Такође, моје тренутне картица је користити адаптер глупо јер треба оба 5в и 12В помагала али бих волео да картица нема тај проблем и било прометују на 2 кс 6 пин ПЦИ-Е'с или новији 8 пински ПЦИ -- Е поуер конектор. Иди орасима момци! Мы Сыстем: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Уоу, 130 £ за 8600ГТС, Аныуаы, за ту цену ја би добити 4850, бит ће врло велика повећања перформанси.
| |||
| |||
| Треба да имају је рекао - НВИДИА картице момци. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тај зашто сам избрисан мој други пост, након читања ыоурс опет није било релевантно.
| |||
| |||
| Ако сте заинтересовани за само НВИДИА, рекао бих једна 9800ГТ, али ако можете да додате у екстра £ 15, ићи на 9800ГТКС + |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| АТИ зашто не? није фан боы сте ви? лол ј / к. али АТИ има добре цене на њиховим картицама, ви стварно требали размислити о њима, поготово када се на буџет.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Понекад Питам се зашто сам још гњавити са водичима тхреадс кад овако поп уп. Тхе "серије" стварима само онолико колико аутомобил марке. У свакој серији има низ картице обично различит од страшне до одличних назад на страшно поново. Тхе 216 цоре варијанта је ГТКС 260 у добром стању. Тхе 9800ГТ је добро. У 4850 је обично боља зависно о регионалном ценама.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Свако може да ми препоручите добар ТВ Тунер картицу | тхундербалл321 | Генерал Хардуаре Цхат | 6 | 2. новембар 2009 10:02 |
| Се било ко кноткле стварно добра звучна картица око 50 $? | изумитељ | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 8 | 6. јуна 2009 10:10 |
| У потрази за добром АТИ картице | Каззаз9 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 6 | 16 јануар 2009 15:29 |
| Како би се ова добра графичка картица бити? | Царл | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 27 новембар 2007 12:34 |
| Добро графичком картицом | Сцоусе | Грапхицс Цардс & Мониторс | 34 | 4 октобар 2007 11:15 |
| Тхреад Тоолс | |
| |