![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Право так що досить ймовірно, що мій нинішній карта буде відправляють назад на повернення (XFX 8600GTS 512MB Edition), тому в мене буде £ 130, щоб витрачати на нову картку.
Чи повинен я поїхати на 8 серій або 9 серії? Крім того, мій поточний картки необхідно використовувати адаптер як нерозумно він потребує як 5V і 12V поставок, але я б хотів картах, які не мають цієї проблеми і або працює на 2 х 6 Pin PCI-E або новіше 8-контактний роз'єм PCI -- E роз'єм живлення. Відразу горіхи хлопці! Моя система: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wow, £ 130 за 8600GTS, у всякому разі, за таку ціну я хотів би отримати 4850, буде дуже великим приростом продуктивності.
| |||
| |||
| Треба було сказати - NVIDIA карт хлопці. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Thats, чому я видалив свій пост інший, після прочитання ваших знову-таки не має значення.
| |||
| |||
| Якщо ви зацікавлені тільки в NVIDIA, я б сказав, 9800GT, проте, якщо ви можете додати додаткові £ 15, йти за 9800GTX + |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чому не ATI? не фанат хлопчик ви? LOL J / k. ATI, але має хороші ціни на свої карти, ви дійсно повинні розглянути їх, особливо коли на бюджет.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Іноді я задаюсь питанням, чому я ще возитися з керівництвом, коли потоки, як це спливаюче. "Серія" питання, так само, як марка автомобіля. У кожній серії є ряд карт звичайно коливається від жахливого до відмінною назад потрапили знову. 216 основного варіанту GTX 260 хороший. 9800GT це добре. 4850 звичайно краще в залежності від регіональних цін.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Будь-який можна порекомендувати хороший TV Tuner Card | thunderball321 | Генеральний обладнання чат | 6 | 2 листопада 2009 10:02 |
| Хто-небудь знає дійсно хороший звукової карти близько $ 50? | Винахідник | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 8 | 6 червня 2009 10:10 |
| Шукаєте хорошу карту ATI | Kazzaz9 | Графічні карти & Монітори | 6 | 16 січня 2009 15:29 |
| Як добре б ця відеокарта буде? | Карл | Графічні карти & Монітори | 4 | 27 листопада 2007 12:34 |
| Гарна відеокарта | Scouse | Графічні карти & Монітори | 34 | 4 жовтня 2007 11:15 |
| Різьба Інструменти | |
| |