![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Здрасти
Искам да добавите втори монитор към компютъра ми, който е Dell 3100c. Аз не използват компютъра за игри, така че само трябва много основна графична карта, която ще ми позволи да се свърже втори монитор. My Computer използва компактни случай и всяка графична карта, ще трябва да имате половин височина (мисля, че този това, което нарича) скоба, за да се поберат в PCI слот. Тъй като в компютъра е малък PCI слотовете, не мога да си купиш нова графична карта "Монитор", че има два изхода, защото няма да отговарят така Im надявайки се, че не мога просто добавете друга графична карта с монитор и да може да има два пъти повече от място на екрана Аз правя сега. Е, като се използват две графични карти, като този нормален, ще имам някакви проблеми? Може някой препоръча всички достойни (но сравнително евтини) графика карти - като ви казвам аз, само трябва да се приложи втори монитор. благодарности
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Това няма да работят - може да не се използват два видео карти в PCI. Ако имате PCI-E слота можете да намерите най-нисък профил двойна DVI карти като 8500GT, иначе ще се нуждаем от нова дънна платка.
АТРИБУТИ: Всъщност, аз googled малко и тя изглежда като това е възможно, но е нужно малко hacks водача, за да работят. Вие може да имате повече късмет с нещо като това че роден поддържа двойна DVI.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Моята система: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Проучете ma уебсайт на двойната мониторите да ви даде идея как да го направи с една графична карта:)
|
|||
|
|||
|
Благодарим ви за отговора момчета. Въпреки че, както казах му на "малка форма" компютър и ще трябва нисък профил карти, както и по-малка скоба - unrelistic е то да се опита и да се следи два часа работа с него без смяна на дънната платка?
Carbon, мисля, че ми компютър е с PCI-E слота, има ли някъде да търсите в моя системните настройки, така че да може да бъде сигурен? Взех погледнете на 8500GT, виждам, че има един VGA порт, какъв е другият порт на това? Пит твоя случай изглеждаше сякаш беше стандартен размер? Каква е simplist начин повечето хора добавите втори монитор, ако те не могат да добавите втора графична карта? |
|
|
|||
|
|||
|
търсите за графични карти с DVI изход, както можете да получите connecter, който ще ви позволи да използвате друг монитор на него също така с помощта на standerd connecter на графична карта
като този http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...15176&doy=27m3 |
|
|
|||
|
|||
|
Ето няколко PCI-E карти с ниска профил двоен DVI. Кълна има някои GeForce 8S с двоен DVI (може би не бях прав за 8500, защото аз съм само този, който виждате на стоки с двойна употреба, DVI), но не мога да намеря нито една от тях, които са ниски профил.
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814161074 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814161079 Вие можете, както преди, получите карта, която е съвместима с адаптер за шофиране два часа екрани. Ако ни кажеш на дънната платка, модел, или текущата видео карта, може би можем да ви кажа, ако сте ли PCI-E слота. АТРИБУТИ 2: Дали някои изследвания. Имате един PCI слот и един PCI-E x1 слота. Така че ниската профил x1 (това) Ще бъде най-добрият ти залог.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
|
|
|
|||
|
|||
|
Благодарение Carbon, че може да има възможност да получи втори екран сравнително евтини за в бъдеще и ако го направя аз вероятно ще отидем за този нисък профил на карта, която се препоръчва. :)
Благодаря, момчета:) |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
или бихте могли да опитате този 2 Port VGA сплитер или ако искате по-евтина опция и графика да се справиш, пробвайте това VGA сплитер Кабел