menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Doporučení pro přidání druhého monitoru

Reply

Thread Nástroje
Old 27 března 2008, 07:15
Nový člen skupiny

Default Doporučení pro přidání druhého monitoru

Nazdar

Chci přidat druhý monitor k mému počítači, který je Dell 3100c. I nepoužívají počítač na hry, tak potřebuji jen velmi základní grafická karta, která mi umožní připojit druhý monitor.

Tento počítač používá kompaktní každém případě, a grafická karta musí mít půl-height (myslím, že to je to, co nazývá) držáku tak, aby zapadaly do PCI slotu.

Vzhledem k tomu, že PC má menší PCI sloty nemůžu koupit novou grafickou kartu, která má dva výstupy Monitor jako by nebylo vhodné, aby im doufat, že se mohu jen přidat další grafická karta s monitorovat a mít dvakrát obrazovky místo Dělám teď. Je pomocí dvou grafických karet, jako je toto normální, budu mít nějaké problémy?

Mohl by někdo doporučit jakýkoliv slušný (ale poměrně levné) grafických karet - stejně jako já, že jsem jen potřebujete připojit druhý monitor.

díky
Old 27. března 2008, 11:20
Dárce Skupina

To nebude fungovat - není možné použít dvě grafické karty do PCI. Pokud máte v PCI-E slot máte nízký profil-duální-DVI kartu jako 8500GT, jinak budete potřebovat novou desku.

EDIT: Vlastně jsem googled a trochu to vypadá, že je to možné, ale vyžaduje některé řidiče hacků, aby to funguje. Možná budete mít větší štěstí se něco podobného tento že nativně podporuje duální DVI.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 27 března 2008, 11:24
Dárce Skupina

podívejte se na webové stránky ma duální monitory dát představu, jak jsem to udělal s jednou grafickou kartu:)
www.myPCbuild.piczo.com

Můj systém: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.3GhZ AMD
Základní deska:
Asus
Paměť RAM:
1 koncert DDR
Grafické karty (s):
256megabajt G-force
Zvuková karta:
Sound Blaster 5.1
Pevný disk (y):
1-80GB 1-120gigabajt Western Digital to
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
vlastní věci & 650w PSU
Chlazení:
DIY watercooling
Síť / Internet:
panna 50MB
Monitor (s):
Acer 23 "(X233HB)
Operační systém (y):
Vista Ultimate
Old 27 března 2008, 11:42
Nový člen skupiny

Díky za vaše odpovědi kluci. Přestože, jak jsem řekl své a 'malý formulář' PC a budou muset zpátky karet, stejně jako menší třídě - je to unrelistic, aby se pokusila získat dva monitory pracují s ní, aniž by se měnila základní deska?

Carbon, myslím, že můj počítač má PCI-E slot, je tam někde hledat v mém nastavení systému tak, že můžu být jistý? Vzal jsem si na 8500GT, vidím, že má jeden VGA port, jaký je další port, na to?

Pete vašem případě vypadal, že je to standardní velikost?

Jaký je způsob, jak většina lidí simplist přidat druhý monitor v případě, že nelze přidat další grafickou kartu?
Old 27 března 2008, 12:51
Dárce Skupina

podívejte se na grafické kartě s DVI výstupem, jak můžete získat connecter který vám umožní používat jiný sledují také pomocí standerd connecter na grafické karty

jako je tento

http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...15176&doy=27m3
Old 27 března 2008, 14:01
Dárce Skupina

Zde je pár PCI-E karty s nízkým profilem duální-DVI. Slibuji, že to někteří GeForce 8S s duálním DVI (možná jsem se mýlil o 8500, protože jsem viděl jen ten, který je duální-DVI), ale nemohu najít žádné z nich, které jsou nízké profilu.

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814161074
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814161079

Můžete si, jak je uvedeno výše, dostane kartu, která je kompatibilní s adaptérem na pohon dvou obrazovkách.

Pokud nám sdělíte, základní desky, model, nebo současných grafických karet, můžeme snad říct, když jste dostal PCI-E slot.

EDIT 2: Už několik výzkumu. Máte jeden PCI slot a jeden PCI-E x1 slot. Tak nízký profil x1 (tento) Bude vaše nejlepší sázka.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "
Old 27 března 2008, 14:28
Nový člen skupiny

Díky Carbon, bych mohl mít možnost získat druhý displej poměrně levné v budoucnosti, a když jsem si ho pravděpodobně půjde, že nízký profil karty vám doporučil. :)

Díky chlapi:)
Old 27 března 2008, 15:41
Dárce Skupina

nebo můžete zkusit tento 2 Port VGA Rozbočovač nebo pokud si chtěl levnější variantu a grafickou to zvládnu zkuste tohle Rozbočovač VGA kabel

Můj systém: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Základní deska:
asus a8n SLI Deluxe
Paměť RAM:
2GB Corsair xms PC3200 platium
Grafické karty (s):
8800gts o / c
Zvuková karta:
Creative SoundBlaster 4
Pevný disk (y):
1x 80 gb 2x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
1x sony dvd ram disk 1xphillips dv
Case / PSU:
700w moduler PSU
Chlazení:
vzduchu
Síť / Internet:
Monitor (s):
22in širokoúhlý
Operační systém (y):
XP Pro
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Přidání další monitor k Sony Vaio VGC-LV1S počítači kfarmer Graphics Cards & Monitory 13 6. května 2009 08:22
Potřebujete poradit o přidání ventilátoru do SFF ks unknownsingh Obecné Hardware Chat 5 27. dubna 2008 05:00
Přidání tiskárny do sítě dmdougie Sítě, Modemy & VoIP 2 18. prosinec 2007 05:53
Přidání extra keybord na PC jt80 Obecné Hardware Chat 2 4. listopadu 2007 06:05
Přidání RAM memsces Procesory, základní desky & RAM 1 22. října 2007 11:37
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.