![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar Chci přidat druhý monitor k mému počítači, který je Dell 3100c. I nepoužívají počítač na hry, tak potřebuji jen velmi základní grafická karta, která mi umožní připojit druhý monitor. Tento počítač používá kompaktní každém případě, a grafická karta musí mít půl-height (myslím, že to je to, co nazývá) držáku tak, aby zapadaly do PCI slotu. Vzhledem k tomu, že PC má menší PCI sloty nemůžu koupit novou grafickou kartu, která má dva výstupy Monitor jako by nebylo vhodné, aby im doufat, že se mohu jen přidat další grafická karta s monitorovat a mít dvakrát obrazovky místo Dělám teď. Je pomocí dvou grafických karet, jako je toto normální, budu mít nějaké problémy? Mohl by někdo doporučit jakýkoliv slušný (ale poměrně levné) grafických karet - stejně jako já, že jsem jen potřebujete připojit druhý monitor. díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To nebude fungovat - není možné použít dvě grafické karty do PCI. Pokud máte v PCI-E slot máte nízký profil-duální-DVI kartu jako 8500GT, jinak budete potřebovat novou desku. EDIT: Vlastně jsem googled a trochu to vypadá, že je to možné, ale vyžaduje některé řidiče hacků, aby to funguje. Možná budete mít větší štěstí se něco podobného tento že nativně podporuje duální DVI.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| podívejte se na webové stránky ma duální monitory dát představu, jak jsem to udělal s jednou grafickou kartu:)
| |||
| |||
| Díky za vaše odpovědi kluci. Přestože, jak jsem řekl své a 'malý formulář' PC a budou muset zpátky karet, stejně jako menší třídě - je to unrelistic, aby se pokusila získat dva monitory pracují s ní, aniž by se měnila základní deska? Carbon, myslím, že můj počítač má PCI-E slot, je tam někde hledat v mém nastavení systému tak, že můžu být jistý? Vzal jsem si na 8500GT, vidím, že má jeden VGA port, jaký je další port, na to? Pete vašem případě vypadal, že je to standardní velikost? Jaký je způsob, jak většina lidí simplist přidat druhý monitor v případě, že nelze přidat další grafickou kartu? |
|
| |||
| |||
| podívejte se na grafické kartě s DVI výstupem, jak můžete získat connecter který vám umožní používat jiný sledují také pomocí standerd connecter na grafické karty jako je tento http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...15176&doy=27m3 |
|
| |||
| |||
| Zde je pár PCI-E karty s nízkým profilem duální-DVI. Slibuji, že to někteří GeForce 8S s duálním DVI (možná jsem se mýlil o 8500, protože jsem viděl jen ten, který je duální-DVI), ale nemohu najít žádné z nich, které jsou nízké profilu. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814161074 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814161079 Můžete si, jak je uvedeno výše, dostane kartu, která je kompatibilní s adaptérem na pohon dvou obrazovkách. Pokud nám sdělíte, základní desky, model, nebo současných grafických karet, můžeme snad říct, když jste dostal PCI-E slot. EDIT 2: Už několik výzkumu. Máte jeden PCI slot a jeden PCI-E x1 slot. Tak nízký profil x1 (tento) Bude vaše nejlepší sázka.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| Díky Carbon, bych mohl mít možnost získat druhý displej poměrně levné v budoucnosti, a když jsem si ho pravděpodobně půjde, že nízký profil karty vám doporučil. :) Díky chlapi:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nebo můžete zkusit tento 2 Port VGA Rozbočovač nebo pokud si chtěl levnější variantu a grafickou to zvládnu zkuste tohle Rozbočovač VGA kabel
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Přidání další monitor k Sony Vaio VGC-LV1S počítači | kfarmer | Graphics Cards & Monitory | 13 | 6. května 2009 08:22 |
| Potřebujete poradit o přidání ventilátoru do SFF ks | unknownsingh | Obecné Hardware Chat | 5 | 27. dubna 2008 05:00 |
| Přidání tiskárny do sítě | dmdougie | Sítě, Modemy & VoIP | 2 | 18. prosinec 2007 05:53 |
| Přidání extra keybord na PC | jt80 | Obecné Hardware Chat | 2 | 4. listopadu 2007 06:05 |
| Přidání RAM | memsces | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 22. října 2007 11:37 |
| Thread Nástroje | |
| |